Малък гайдар разплака всички във „Фермата“

Вижте от птичи поглед опустошението след пожарите в Калифорния (ВИДЕО)

Искрен Веселинов, „Обединени патриоти“: Валери Симеонов разговаря с Каракачанов преди да реши за оставката

23 лица с трайни увреждания започнаха работа в община Смолян

Започва Рали спринт Сливен

Ограничават движението по Панаирния мост в Пловдив тази събота

Ето кои са окончателните състави на България и Кипър

САЩ намаляват бойците си в Африка За да се фокусират над заплахите от Русия и Китай

Ралица Паскалева предаде псевдо продуцент на ФБР Измамникът искал да я прави порно актриса

Вино без градус е новата мода Наши производители вече правят експерименти за производството му

Протестиращите майки за оставката на Валери Симеонов: Ще чакаме решението на Народното събрание

Министерски съвет потвърди: Оставката на Валери Симеонов е лично негово решение

Насрочиха процес за бунга-бунга партитата Силвио Берлускони отново на мушката на съдебната власт

Въглищата с етикет, дървата да са сухи Финансови глоби за кметове, ако трудно се диша

Протестиращи в Перник пак блокираха магистрала „Люлин“

Джендър програма

Снимка: Архив

Лекувайте се, че като зема едно дЪрво

Целенасочено тровят умовете и сърцата на децата ни още от детски градини, училища и университети. Лесбийки ги учат да пишат хомо-писма в Англия, лесбийки ги учат на съзнание за зло в България!

Ето това е истината и тя трябва да се знае. Вижте част от конспекта на курса „Политики на идентичността и различието“ на Факултета по славянски филологии в СУ. Не можах да се въздържа и от кратки коментари.

– „Теории и репрезентации на хомосексуалността.“ Сорос много харесва това. Макрон – също.

– „Отвъд половото различие: андрогинът и машината. Половото различие и новите технологии.“ Трябвало е да добавите – вибраторът като пръв приятел на лесбийката.

– „Расизъм и етноцентризъм.“ Ах! И защо така расизъм и етноцентризъм заедно за ръчичка сте ги сложили? Защо не расизъм и феминизъм например? Феминизмът си е чист полов расизъм като език и практика на омразата срещу мъжа? Защо не сложихте расизъм и феминизъм в едно?

– „Мултикултурализъм и либерална демокрация.“ Ма накъде без мулти-култи, за вас няма живот отвъд Сорос.

– „Биополитика и гол живот.“ Мда. Лесбийство и психиатрия също би било добре.

– „Човекът – един (не)завършен проект?“ Аха. Човекът е незавършен проект, така ли? Е, в скобички, ама подсказването
е достатъчно ясно.

От кой джендър-университет ги преписахте тези конспекти?

Ментална болест, демоничност е това. Я да видим все пак какво сте препоръчали като литература, доц. Миглена Николчина, която сте сътворили цялата боза?

Литература: Миглена Николчина. Смисъл и майцеубийство, 1997. (Майцеубийство..интересно. Пост-модернизъм, демек).

Силвиан Агасински. Политика на пола, 2001. (да зема едно дЪрво!). Люс Иригаре. Този пол, който не е един, 2002. (Ма как ще е един? Нали до 32 ги докарахте!)Дейвид Халперин. 100 години хомосексуалност, 1999. (Хайде сега, скромничите! Още от древна Гърция е тази болест).

Неуважаеми, вземете си отпуск и се лекувайте. Спрете това, което правите. Обърнете си внимание на психичното здраве! И спрете да тровите умовете на студентите!

(Със съкращения от фейсбук)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (33)

 1. Не е случайно, че точно от су излязоха най големите боклуци, предали България в ръцете на безродния изрод андрей луканов.

 2. И от Икономическия „Карл Маркс“ са много токсичните боклуци, Костов, Инджова, Кристалина, има още десетина вредители на Бг.

  1. Че то икономето беше последен пристан за най-слабите студенти, дето никъде другаде не можеха да влязат.

   1. така беше.
    и лесото и минногеоложкия, че и пжи-то бяха много преди икономиката….

 3. Вярно е, че примерите звучат странно, но светът се променя, а българинът се е запънал като магаре на мост и иска да строи „развит социализъм“. Помня, че през 80-те на мин.век се изписаха хиляди статии срещу професията на диджеите. Едва след 20-тина години никой не роптае срещу тях. Така е и в образованието – мухлясалото общество не иска промени. От друга страна българин учебник не може да пише и това е поредното доказателство. Тоест, има проблем, но той не е в новите трактовки на секса и пола, а в самия българин. Затова не можем да говорим за обединение.

  1. На къде се променя света? Защо се променя? Кой го променя? Това са въпроси, на които отговорите са твърде сложни за Вас, госпожо. Намерете си нещо друго за занимание.

  2. Сериозно? Аз помня и преди това. Никой не е забранявал нищо на озвучителите, аз така им викам. Промяна в самоунищожение? Мерси г-жо вибратор. Ама на мен какво ли ми пука?

  3. Проблемът е в де6илната психика на слабоумните комплексари… дето са готови да приеват ценности, защото са чужди.

 4. Отровата на религията е много по-опасна отколкото новите „джендър“ постановки и третиране на сексуалността.

  1. Религията е запазила през вековете това, което сега джендърите рушат.

  2. Джендъризма си е религия…която налагат насила, както навремето други мракобесни религии…

 5. Накъде се променя света? Защо се променя? Кой го променя? Това са въпроси с твърде сложни за Вас отговори.
  Джендер идеологията, фаворизирането на перверзните сексуални практики, ревенството между половете, сексуалната революция, съвместното обучение на младежите и девойките до джендери от Среден род, профсъюзната защита и подкрепата на проституцията, феминизирането на обществото до степен на глуповата наивност и незащитеност и другите либерални „ценности“ са насочени към тотален срив на земната популация и създаване на малобройна (300-500 млн. население) Глобална империя начело с малоброен „богоизбран“ имперски елит от консуматори, обслужван от пропагандно зомбирани психопати до степен на безусловно робско подчинение.
  За да не увеличаваме излишно тук текста, намерете материали за актуалната имперска философия на елита, основно изложена в Евгениката.

 6. Неолиберализмът е опит за нова религия. Това е един геноциден вариант на християнски добродетели. Това е религия, натрапваща СВРЪХДОЗА свобода, демокрация и хуманност, която е смъртоносна за консуматорите както всяка свръхдоза – независимо дали е опияняваща свръхдоза демокрация, хуманност или обикновена дрога.
  Тази нова религия дезорганизира обществото, подменя реалните и природосъобразни ценности със свръхдози, фаворизира маргиналите, овластява психопатите и създава един нормативно уреден бардак, в който кумирът е doce vita, a деца не се раждат и чрез хуманен геноцид се заличават европейските нации.

  1. Керванът (светът) си върви напред, а кучетата (българските пенсионери) си лаят. Ами като не ви харесва светът, започвайте да го променяте. Кажете идеите си за връщане към пещерния живот на онези, които го управляват и те може да се съгласят. Но БЪРЗАЙТЕ ПРЕДИ ПУТИН ДА Е УНИЩОЖИЛ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

   1. На 28 години съм и съм срещу цялата тази помия, която ни залива!

   2. Не си прав. Като не можеш да оспориш коментара, започва да те избива на политически дивотии. Нека си пъдат педераси, като не искат да се лекуват, но защо ни натрапват собствените си перверзии с „паради“, ‘сборища“, „прайдове“ и педераски секти, защо налитат в училищата да обучават децата ни на педераски практики?

    Това не е връщане към ПЕЩЕРНИЯ живот, а самозащита, която педерасите се правят, че не разбират. Тези, които възприеха „модерният“ свят сега бавно и сигурно загиват като нации в демографски колапс. Приемат милиони ислямски емигранти към вече наличните им милиони и след 30-40 години – при този висок демографски потенциал на емигрантите и срива на раждаемостта на европейците – тези бивши империи ще минат на друго управление поради преобладаващото мнозинство и след време ще са вилает от Халифата.

    В такива случаи практиката показва, че тогава общество се очиства от заразата на перверзните типове, алкохолиците и наркоманите, крадците и проститутките чрез шериата.
    Със съжаление се налага да се отбележи, че Новия либерален ред, подобно на Новия ред на немските фашисти налага смъртоносно „редуциране“ на населението за негово добро.

   3. ходи в германия да те клецат афроарабите та да ти се подобри гена на семето, преди путин да е унищожил отрепките кат тебе…

 7. И статията, и коментарите лъхат на мизогенизъм и нафталин! Уважаеми български мъже, толкова ли се чувствате слаби и неуверени, че трябва да тъпчете всичко по-различно, за да се чувствате на място? Кой какво прави в спалнята си, си е негова работа, стига да няма престъпления. Този или онази били хомосексуалисти – ами тяхна си работа, ще има повече място за нашите деца, защото все още няма как хомо-двойка да създаде поколение. Гледайте си децата, възпитавайте ги да са човеци и уважавайте избора им – ако добре сте си свършили работата, няма за какво да се притеснявате. Защото всеки родител си заслужава децата. И да – жените не са само инкубатори, те също са хора, които в общия случай освен че работят наравно с мъжете си, понасят и основната тежест по изграждането и поддържането на семейството. Малко повече уважение, моля

  1. Браво за възгледите и коментара. Аз също смятам, че кой каквото прави си е негова работа. А това че раждаемостта ще спадне е добре за човечеството, но някои нации и малцинства ще бъдат мнозинство. Ами като не признават новия морал?

   1. Прав си.
    Някои нации, които не признават „новия морал“ ще бъдат след време мнозинство. Между тези нации са Китай, Русия, Турция, арабскя свят, Унгария, Полша, Чехия, Словакия и дори Доналд ТРъмп и „популистките“ формации във всички европейски страни.
    Може би не си забелязал, че джендър-педерасите от либералните сюрии на Запад точно срещу тях пикаят сярна киселина. Защото инстинктивно усещат, че самите те си отиват от този свят и това е добре за Човечеството.

  2. шизи, лъхаш на олихофренизъм…
   пий си хапчетата!
   лозунгите ала поръчковия дисидент на луканов – росен плевнелиев си ги запази за височайшите посещения от брюксел.
   аман от слабоумни подлоги – отрепки!

   1. Извинявай, този коментар на всякъде ли го пействаш, вместо да изразиш някакво съдържателно мнение? Защото подходът ти прилича на Гьобелсовия – кажи една лъжа 1000 пъти и т.н. Или при теб е болестно състоянието и си пропуснал приема на медикаментите?

 8. как си личи, че един и същ трол дриска под различни никове. Ами по простотията на исказа се познава

 9. Проблема идва от Правителството – то подкрепя джендърството – не успяха да прокарат джендърската конвенция но какво от това ?? – програмата си върви . Трябва друго Правителство което да измете тези програми от университети и училища !

 10. Най-обичам някой да ми пробутва омразата за християнска ценност. Г-на, който е написал текста го тресе яко шубе от всичко, което не разбира и ако питате него – да върнем Инквизицията най-много ще му хареса. Човечеството върви напред, хората и светът се променят, независимо дали всеки детайл от промените ни харесва, или не. И като сте големи християни – оставете Бог да съди, не Му отнемайте функциите. Християнски добродетели са смирението и милосърдието, не омразата към всеки, който е различен от теб самия. Погрижете се за гредите в собственото си око, преди да дирите кусур на сламката в окото на ближния.

 11. Най-обичам някой да ми пробутва омразата за християнска ценност. Г-на, който е написал текста го тресе яко шубе от всичко, което не разбира и ако питате него – да върнем Инквизицията най-много ще му хареса. Човечеството върви напред, хората и светът се променят, независимо дали всеки детайл от промените ни харесва, или не. И като сте големи християни – оставете Бог да съди, не Му отнемайте функциите. Християнски добродетели са смирението и милосърдието, не омразата към всеки, който е различен от теб самия. Погрижете се за гредата в собственото си око, преди да дирите кусур на сламката в окото на ближния.

 12. Edna iacekletka / 22+X / I vtora iacekletka / 22+X / po chisto menanistichna logiga pravat 44+XX , a tova e genomot na moniche / femme . Da, ala sichki opiti za zhivot ot dve iacekletki propadat, NEMA ZHIVOT ! Dokazano e – seki human gen e ,beliaza’ – PATERNAL ILI MATERNAL . Vinagi sa nuzhni geni ot mama I ot tati . A za da se izbegne hromozomen disbalans mezhdu zhenite I mazhete / X+X, a X hromozomata e golema I ima mnogo somatichni geni / ima Xist kompleks, koito deaktivira ednata X hromozoma pri zhenite – 50% materal I 50% paternal startirasht na delenie 4-5 I imashto mazaichno razpredelenie . Shut na evoliuciata I na bolnite coveshki mozoci !

 13. Луканов не е безродник, евреин е и съветски гражданин, роден в москва. МОН на няколко пристъпа е напълно овладяно от НПО-тата главно на шорош, виновни са и ГЕРБ, но преди всичко БСП и СДС.

 14. Nikoi nema proviv Homo… Bili sa , sega sa i shte bidat do ktayot na sveta. Tova koeto e gadnoto e deto se probutvat kat dobrodetel, det se nalagat s mnogo pari, det ne e razresheno da kazhesh – NE HARESVAM TOVA KOETO HOMO…PRAVAT, NE ZHELAIA DA SE OMESVAM S TEH, NITO MOIOT DOM ! Lichno az misla, deto mazhenalozhnichestvoto e zhestoka obida nai-veche za zhenite, se edno mazh kazva na zhena si – ne ti haresvam p…..a, haresvam laineniot g.z na sosedot. Povrashta mi se !!!

 15. Много харесвам хора, които си пробутват библията и господ, но казват, че гейовете, лесбийките и т.н. си пробутват своята сексуалност. 21-ви век е. Ако не ви харесва, не си насаждайте омразата или се върнете и живейте в 18-ти век.

 16. Идват Евро избори, всеки с акаунт във фейсбук си прави ПР. По-голяма тъпотия от този пост на Урумов не бях чела, а личностните нападки към непознат преподавател са просташки и неуместни. Партизанските години отминаха, някой да каже на Урумов в кой век живее. Вестник Труд явно няма автори и преписва от фейсбук. Толкова по въпроса за качеството на този вестник. Феминизъм, глобализация и хомосексуализъм не се лекуват с дЪрво. Жената на Урумов да го набие, заключи у тях и да му спре интернета, за да може автора да изпита на свой гръб ограничаването на свободата на словото и да започне ново движение наречено маскулизъм за правата на репресираните мъже👩‍🚒👨‍🚀

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.