Дженифър Анистън - Качество от Калифорния

На 50 години Дженифър Анистън реши да дебютира в най-суетната социална мрежа инстаграм и да покаже на по-младите звезди и звечдички как се прави. Първата снимка, която актрисата пусна, беше селфи с нейните колеги от свръхуспешния сериал “Приятели”. Фотото предизвика рекордна посещаемост на новосъздадения профил на Джен, временно блокиране заради огромния интерес и всякакви спекулации за евентуалното повторно телевизионно събиране на шестимата от “Приятели”.

За няколко дни профилът на Анистън в инстаграм събра близо 15 милиона последователи, а снимката с другите петима от “Приятели” има 13,8 милиона харесвания и хиляди коментари. Това е доказателство за устойчивата популярност на една от най-атрактивните актриси за последния четвърт век.

На 50 години Дженифър Анистън е в превъзходна форма и е затрупана с ангажименти в киното и телевизията. Тялото на Дженифър продължава да представлява превъзходна плътска фантазия, а някои дори твърдят, че на 50 тя е в най-прелестната си форма. Тя е чисто качество от Калифорния и носи някогашния престиж на Слънчевия щат.

Новите роли и дебютът на Дженифър Анистън в инстаграм изместиха малко медийния фокус от нейния турбулентен личен живот. Преди две години тя беше в заглавията след официалната си раздяла с Джъстин Теру - режисьор и актьор, познат от култови заглавия като “Американски психар” и “Мълхоланд Драйв”. Това е вторият развод в живота на суперзвездата, която държи да я наричат Джен. Първата раздяла, разбира се, е от 2005-а с Брад Пит. Преди това двамата бяха най-прочутата холивудска двойка на планетата.

През 2016-а дори пак се заговори, че двамата ще се съберат след като стана ясно, че Анджелина Джоли е решила да се разведе с Брад Пит след 11 години семеен живот. Като бивша съпруга на Пит, зарязана от него именно заради аферата му с Джоли в средата на миналото десетилетия, Анистън беше третият ключов образ в тази грандиозна холивудска драма.

Могъщата фабрика за сензационни новини моментално вкара в обръщение някогашната любов на Брад и Джен, изплуваха слухове за тяхно повторно събиране, появиха се спекулации, че двамата са се срещали в Ню Йорк малко преди Джоли изненадващо да съобщи за своето желание да се раздели с Пит. От ъгъла на Анистън нямаше официална реакция след раздялата, но близки на актрисата описаха ситуацията с една популярна религиозна думичка от традициите на Изтока - карма. Джоли била жертва на лошата карма, която провокирала след като откраднала Пит от Дженифър. Истината е, че като за представители на холивудския елит, съюзът между Джоли и Пит продължи прекалено дълго.

От друга страна, тя на няколко пъти е съобщавала, че Брад Пит е любовта на нейния живот и именно тези реплики служат за гориво на състезанието от слухове и спекулации, което си устроиха светските медии. Те бяха възобновени след раздялата с Дъстин Теру.

В професионален план Дженифър Анистън е единствената звезда от монументално успешния деветдесетарски сериал “Приятели”, която успя да структурира внушителна и продължителна кариера в елита на холивудското кино. Тя съумя да се настани в своя собствена ниша на романтични комедии и да капитализира върху излъчването си на добро момиче с голямо сърце и чувство за хумор. В киното тя няма амбициите да бъде новата Мерил Стрийп. Анистън участва предимно в леки семейни и младежки заглавия, проектирани да задоволят вкусовете на масовата публика. От време навреме Дженифър рискува с някоя по-смела роля в независим или по-малък филм и според някои критици тя действително притежава актьорски талант, емоционален диапазон и драматичен потенциал, а не е просто любимката от “Приятели”.

 

Неподражаем чар

Дженифър Анистън е скандално секси и в топ форма, но в същото време по един особен начин с ролите си успява да олицетворява идеята за чаровното момиче от съседния вход или офис. Когато играе, тя притежава приземено и органично излъчване, което я прави прекрасен избор за романтични комедии. Тя е носителка на неподражаем чар. В последните 10 години тя е това за жанра на целувките и въздишките, което беше Мег Райън в края на 80-те и през 90-т години на миналия век, но вече е очевидно, че Анистън ще се радва на още по-продължителна, богата и успешна кариера.

 

За нея

Няма нищо общо с Рейчъл от „Приятели”

За Дженифър ще цитирам моя приятел и колега от “Приятели” Матю Пери: “Какво може да каже човек за Дженифър, което да не е казвано вече от някой по-умен и с по-богат речник от мен.” Дженифър е обожавана от толкова много хора по света. Разбира се, аз смея да твърдя, че я познавам добре и имам преки впечатления от нейния топъл характер. Тя е толкова различна от персонажа си в “Приятели” Рейчъл. Дженифър и Рейчъл наистина са страшно различни.

Мат Лебланк, актьор

 

Джен е истинска актриса

Дженифър е толкова популярна, че около нея винаги се шуми, но тя е истинска актриса, а не просто знаменитост. Но постоянно е в заглавията. Преди години всички обсъждаха само развода на Брад Пит и Анджелина Джоли и постоянно намесваха Дженифър Анистън в ситуацията. Винаги ще има хора, които искат да я превърнат в част от нечия драма. Кортни Кокс го каза много добре тогава: “Раздялата на Пит и Джоли не е свързана с Джен, това няма нищо общо с нея и тя не е заслужила да бъде вкарвана в интриги и медийни сензации”.

Лиса Кудроу, актриса

 

Тя е много над Анджелина

Наистина не знам какво му е минавало през главата на Брад Пит преди години когато заряза Дженифър Анистън заради Анджелина Джоли. Да, по това време Джоли бе смятана за най-еротичната жена на планетата, всички бяха луднали по тези устни и връзката с Пит беше като мокрия сън на всички фенове на холивудски знаменитости. Но още тогава беше ясно, че характерът на Джоли е нестабилен, всички тези деца, желанието да си осинови дете от всеки континент, социалния активизъм. Прекалено насериозно се беше взела. Аз винаги бих предпочел Анистън пред Джоли. Тя просто е с класи над нея.

Хаурд Стърн, автор и водещ

Коментари

Задължително поле