Дженифър Анистън: Нямам нужда от деца, за да бъда пълноценна

Актрисата Дженифър Анистън, прочула се от сериала "Приятели", призна пред Huffington Post, че ролята на майка или съпруга, няма да направи живота й по-пълноценен и смислен.

"Папараците губят толкова много време и средства да се чудят дали съм бременна (за хиляден път, но кой ли брои), като това само показва, че една жена няма как да е завършена, успяла и щастлива, ако не стане съпруга или майка", коментира Дженифър и допълни:

"Не е нужно да играя тези роли, за да бъда пълноценна. Нека всички жени сами изградим нашето щастие".

50-годишната актриса през годините многократно променя мнението си относно това дали иска да бъде майка. Дженифър признава, че в моментите, когато е обмисляла идеята и някой фотограф я е заснел от кофти ъгъл, веднага са е появявала новината за бременността й. Най-неприятно й е било, когато близки и роднини са й честитили, без да има защо.

"Според папараците аз или съм бременна, или съм дебела. Но аз приемам тялото си и съм щастлива от начина по който то се променя с възрастта. Ако някой ден реша да имам деца, аз ще съм първата, която да обяви това", завършва Дженифър.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица