Дженифър Лопес с "екстремна" фотосесия

Американският Harper's Bazaar представи корицата на февруарския си брой, чиято героиня е 49-годишната Дженифър Лопес. Певицата и актриса, която поддържа перфектна физическа форма с фитнес, се появява в образа на спортист. На някои снимки звездата е в бански костюм и плувна шапка, застанала на трамплин, а на други е уловена в полет, скачайки в плувен басейн..

Не всички снимки, които фотографът Камил Акрас е създал, се оказват толкова екстремни. Лопес е снимана на фона на палми в боди и обувки на токчета на "Сен Лоран" и огърлица от De Beers.

За спортната част на фотосесията Дженифър е в черно-бял бански костюм на Chanel и гумена шапка на Vex Clothing.

Както се вижда, Лопес не се страхува да покаже отблизо бръчиците по лицето си.

В интервю за изданието звездата, която е в шоубизнеса от 30 години, споделя мисли за умората и гоненето на цели в живота. "Понякога се уморявам, много се уморявам, но никога не мисля: "Не, не искам да правя това. Все още имам много работа и цели.

Не съм стигнала до момента на удовлетворение, в който да си кажа: "Направих всичко. Не мога повече. Нямам какво повече да покажа“. Надявам се, че този ден никога няма да дойде", споделя знаменитата дама.

Звездата продължава да радва феновете си с ярки шоу програми и нови песни. На церемонията по VMA миналата година тя взриви публиката с ярко и зрелищно изпълнение, а в края на годината пусна нов видеоклип.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица