Джесика Алба: Преди всяка интимна сцена, пия шотове текила

Актрисата Джесика Алба, която гостува в The Skinny Confidential Him & Her Podcast, заедно със съпруга си Кеш Уорън, призна, че се чувства много неудобно, когато трябва да снима интимни сцени, и затова пие шотове текила, за да се отпусне.

"Въпреки че Пиърс Броснан и Брус Уилис са изключително привлекателни мъже, все пак ми е странно", сподели 38-годишната Джесика, по повод по-интимните кадри и сцени, в които е участвала с мъже.

Тя допълни още, че й е трудно да се фокусира, тъй като по време на тези сцени, в помещението е пълно с хора и е възможно снимките да продължат по 15-16 часа, през които тя трябва да изиграе близостта всеки път по един и същи начин, докато не се получи перфектно.

Джесика признава и че се налага да се преструва, тъй като не винаги партньорът й я привлича:

"Понякога наистина е трудно и дори малко гнусно, защото трябва да изглеждате много интимни. Целувате се, усещаш вкуса и аромата на кожата му, а зрителите трябва да повярват, че ти желаеш този човек силно".

Актрисата дори се описва като "непрофесионалист", тъй като вярва, че на най-добрите актьори, не им се налага да пият шотове и не се чувстват неудобно от такива сцени.

Джесика Алба е щастливо женена от 11 години, и има 3 деца, последното от които се роди миналата година.

Коментари

Задължително поле