Джесика Частейн е престъпно секси в „Играта на Моли“

Jessica Chastain attends the Paramount Pictures Golden Globes Post Party at The Beverly Hilton in Beverly Hills, California on Sunday, January 11, 2015 (Photo: Brandon Clark/ABImages)

Зад камерата застава сценариста Арън Соркин

Разкошната Джесика Частейн играе даровита скиорка, която по стечение на обстоятелствата се превръща в организатор на нелегален покер и започва да печели милиони като шефка на най-ексклузивните игри в света.

Играта на Моли“ е очакваният с огромно любопитство режисьорски дебют на Арън Соркин, който вече беше показан на доста престижния фестивал в Торонто, където бе приет доста радушно, съобщава operationkino.net. Точно на това залагат и най-новите рекламни материали от филма, в който са инкорпорирани част от положителните отзиви. Другото, което рекламата предлага, е голямо количество от една от запазените марки на Соркин – скорострелният диалог, както и прекрасния външен вид на Частейн, която изглежда престъпно секси.

Филмът е базиран на действителни събития и разказва историята на Моли Блуум – даровита скиорка, която не успява да спечели място в олимпийския отбор на страната и си взима година отпуск, преди да започне обучението си по право. През това време тя става сервитьорка в Лос Анджелис, по стечение на обстоятелствата се превръща в организатор на нелегален покер и започва да печели милиони като шефка на най-ексклузивните игри в света (на тях залагат бизнес магнати, милионери, руската мафия и филмови звезди, сред които Бен Афлек, Леонардо ДиКаприо и Тоби Магуайър). Осем години по-късно тя е разкрита и през 2013 година е арестувана една нощ от 17 агента на ФБР…

В ролите освен Джесика Частейн са още Идрис Елба, Кевин Костнър, Майкъл Сера, Брайън д’Арси Джеймс, Крис О’Дауд, Бил Камп, Греъм Грийн, Джеръми Стронг, Саманта Айлър и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино