Джокович плаши с напускане на турнира в Маями

Новак Джокович показа тъмната си страна по време на мача си от третия кръг на „Мастърс“-а в Маями. Тенисист №1 в света принуди съдията на стола да разпореди да бъде пуснато осветлението на корта по време на мача си с Федерико Делбонис (Аржентина).

„Защо лампите не са включени? – скара се Джокера на рефера. - Няма да продължа да играя в тази тъмнина.“

Случката се разигра в първия сет, а Ноле преживя доста трудности на корта преди да победи със 7:5, 4:6, 6:1. След края на мача водачът в ранглистата отново влезе в ролята на шампион за пример.

„Честно казано, загубих концентрация – призна Джокович. - Но всеки има нерви и когато излизаш на централния корт, може да ги изпуснеш, независимо колко опитен си.“

Големият скандал на деня обаче бе дело на обичайния заподозрян – Ник Кириос. Австралиецът накара охраната да изгони от трибуните фен по време на мача си с Душан Лайович (Сърбия), спечелен с 6:3, 6:1. Зрителят отправи нецензурни нападки към Кириос и го посъветва да си смени прическата, а тенисистът му отговаряше след всяко разиграване. В крайна сметка хулиганът бе отведен. „Беше прав за прическата, отдавна не съм ходил на фризьор“, заяви Ник след мача.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт