Джонас Брадърс се събират след 6-годишна пауза

Тримата братя променят и името на групата

Една от най-обичаните тийн групи - Jonas Brothers - отново се завръща на сцената, след близо 6-годишно отсъствие.

В края на 2013-та година след 4 издадени албума, 2 филма и дори номинация за Грами, групата се разделя, което идва като огромен шок и удар за милионите им фенове. Всеки от тримата братя - Ник, Кевин и Джо Джонас, поема по своя път и се фокусира върху соло кариера.

Какво се случи с всеки от тях? Ник Джонас издаде два албума и дори се прояви като актьор във филма "Jumanji: ­Welcome To The Jungle". В края на миналата година той се ожени за индийската красавица Приянка Чопра. Джо, от друга страна, се сгоди за актрисата Софи Търнър и сформира групата DNCE, докато Кевин пое в съвсем различна посока - стана предприемач.

Преди броени часове, източник разкри пред The Sun, че тримата братя са се срещнали в Лондон, където са обсъдили как точно ще се завърнат. Става ясно, че освен да "възродят" групата, Jonas Brothers ще заснемат и документален филм, посветен на събирането им.

"След като се насладиха и поработиха здраво над соло кариерите си, както и на други странични проекти, всички заедно решиха, че е дошло времето да се съберат отново", споделя източникът и допълва: "Това ще бъде най-голямото и важно музикално събитие на годината".

Коментари

Задължително поле