Джошуа: Боят с Пулев е непредвидим

Антъни Джошуа обяви мача с Кубрат Пулев за „непридвидим“ на 28 октомври в Кардиф. Световният шампион на IBF, IBO и WBA бе провокиран от репортери с въпрос, дали българинът не е твърде лесен съперник.

„Говорим за бокс в тежка категория, няма лесни - отвърна британецът. - Едно невнимание и всеки е способен да те прати на пода.“

Същеременно Джошуа демонстрира нагледно, че никак не подценява уменията на Кобрата. Шампионът публикува в социалната мрежа клип от тренировката си, в която демонстрира завидна бързина с крака. Антъни прави скоростни подскоци на въже, а коментарът му под видеото е: „Ритъм“. Физическата подготовка боксьорът съчетава и с плуване.

Не е тайна, че и Кобрата поддържа формата с подскоци, но е любител на дългите кросове и планински преходи.

Същевременно Пулев бе проверен отново от допинг ченгетата. Българинът публикува своя снимка с документите от теста пред хотел „Кубрат“ в Германия, където продължава да тренира.

И колкото повече наближава битката с Джошуа, толкова от щаба на Кобрата продължават да мълчат за неговата подготовка. Софиянецът има 25 победи и едно поражение от Владимир Кличко. А съперникът му е с впечатляващите 19 успеха и всичките с нокаут.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт