Джошуа се поти за новия Evoque, Джейми Оливър го храни

Топготвачът нагости с вегетариански бургер боксовия шампион

21-2-6kol

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа и световноизвестният готвач Джейми Оливър се развихриха пред лондонския хайлайф в познатото си амплоа за официалното лансиране на новия модел Range Rover Evoque. Двамата от години карат коли на британската марка и изпълняват функциите на нейни посланици.

rrevq20myanthonyjoshua23111805b

„За мен новият Evoque е перфектната кола за шофиране в Лондон“, коментира Джошуа. В специално оборудван с фитнес уреди и боксови круши автосалон непобеденият шампион показа на гостите как тренира, за да поддържа винаги оптимална спортна форма.

21-3-6kol

В същото време в друга част на залата върху готварска маса Джейми Оливър демонстрира кулинарно майсторство, приготвяйки „върховния вегетариански бургер“, по собствените му думи. Сандвичът бе предназначен за Джошуа, който през това време разказваше играта на боксовите круши.

21-4-6kol

„Днес всички ние осъзнаваме, че продуктите, които купуваме, повлияват върху света наоколо – независимо дали са храни, дрехи или коли. Винаги съм бил фен на Land Rover и е фантастично да видя, че марката устойчиво стои на челната линия в тази тенденция“, каза Джейми.

rrevq20myjamieoliverdb23111809

Новият Range Rover Evoque е един от най-щадящите природата автомобили. При изработката му са използвани рециклирани пластмаси и материали от възобновяеми източници. В задвижващата система са интегрирани хибридни технологии за намаляване на консумацията на гориво и вредните емисии.

rrevq20myanthonyjoshua23111801

Новият модел запазва досегашния стил, като добавя повече практични функции и по-голямо вътрешно пространство. Предлаганите моторизации са с мощност от 150 до 300 конски сили, генерирани от модерни 4-цилиндрови двигатели. Очаква се лансирането на Plug-In хибриден вариант.

rrevq20myanthonyjoshua23111802

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили