Джо Байдън: Името на бюлетината се промени, но мисията ни е същата (ВИДЕО)

Джо Байдън

Президентът на САЩ не пропусна възможността да нападне Тръмп, наричайки го "заплаха за нацията"

Джо Байдън планира да се върне в Белия дом във вторник следобед, въпреки че няма планирани публични събития. Очаква се той да се обърне към нацията по-късно тази седмица, след като се оттегли от президентската надпревара. 

„Симптомите на президента Джо Байдън почти са изчезнали напълно“, твърди неговият лекар. В момента Байдън се лекува от COVID.

Снощи Байдън се обади в щаба на бившата си кампания в Уилмингтън, Делауеър, по време на посещение на вицепрезидента Камала Харис, чиято кандидатура за Белия дом беше подкрепена от него. Президентът се опита да вдъхне дух на персонала, призовавайки ги да дадат „всяка частица“ от „сърцето и душата“ си на Харис. Байдън също се зарече да бъде „на пътя“ в кампанията за своя вицепрезидент.

„Ако нямах COVID, щях да стоя там с вас“, каза Байдън, чийто глас звучеше грубо, според AP. "Толкова се гордея с вас".

"Знам, че новините от вчера бяха изненада за много от вас и е било трудно, да ги чуете, но това беше правилното решение", коментира Байдън отказа си. "Знам, че е трудно, защото вложихте сърцето и душата си в моята кампанията ми. Вие сте страхотен екип, но мисля, че взехме правилното решение."

Той благодари на екипа си, че са се "отказали от личния си живот" за него. "Имахме най-добрата кампания", заяви той. 

"Сега името на бюлетината се промени, но мисията ни не се е променила. Аз няма да ходя никъде, ще съм част от кампанията на Камала и ще работя дяволски много", обеща президентът на САЩ. 

Той не пропусна възможността да нападне Доналд Тръмп, като заяви, че той все още е опасен за нацията. 

Байдън беше категоричен, че няма да се откаже предсрочно от президентския мандат: "Имам още шест месеца от президентството си и ще се опитам да свърша възможно най-много работа."

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка