Джъстин Бийбър: Обичам Селена Гомес, но съм лудо влюбен в жена си

Снимка: Архив

Канадският певец Джъстин Бийбър влезе в спор с някои от феновете си относно решението му да се ожени за модела Хейли Болдуин. В Инстаграм 25-годишният Бийбър беше обвинен, че е сключил брак, за да забрави по-бързо бившата си приятелка Селена Гомес, с която бе разделен в продължение на четири месеца, когато поднови връзката си с Хейли през юни 2018 г., съобщава БГНЕС.

“Това е отговор на всички незрели хора, които изпращат болезнени послания на Хейли като “Той винаги се завръща при Селена” или “Селена е по-добра за него”. Нямате представа какъв е моят живот и това е добре! Хейли е моята съпруга, ако не ви харесва или ако не я подкрепяте, това означава, че не ме подкрепяте”, написа той в коментара си. “Аз категорично обичах и обичам Селена, тя винаги ще има място в сърцето ми, но аз съм лудо влюбен в жена си, тя категорично е най-доброто, което ми се случи”, пише още Джъстин.

По-късно през деня Джъстин Бийбър сподели още в Инстаграм ясно послание: “Престанете да изпращате такива съобщения до Хейли и до мен. Ако ме харесвате, споделете снимката ми навсякъде”.

В понеделник Джъстин Бийбър беше отговорил в профила си в Инстаграм, на феновете, които поискаха нов албум. „Прочетох много послания от фенове, които искат нов албум … През всичките си тийнейджърски години имах турнета. Осъзнах, както вероятно и вие сте забелязали, че не съм щастлив от последното си турне. Аз не заслужавам това и вие също. Сега се фокусирам върху проблемите си, за да не се разпадна, да подкрепя брака си и да стана бащата, който искам да бъда. Музиката е много важна за мен, но нищо няма да се случи преди моето семейство и здравето ми”, пише още той в заключение.

Коментари

Задължително поле