Дивотията срещу Русия ескалира

Дивотията срещу Русия, която тече в родината от разни мършави мозъци, ескалира и вече е с признаци на сериозни психически разстройства. Обвивките на тия мозъци щели да започват нова кампания за премахване на паметника на Съветската армия. 

Сред нашенските херостратовци най-яростен е един съветски възпитаник, който се сърди, че на въпросния паметник пишело „на Съветската армия“, а тя била „червена“ и затова паметникът трябвало да бъде гътнат. Иво Инджев му е името. 

Но Иво е слаба ракия в сравнение с друг юнак, тръгнал срещу ламята-паметник – Горан Благоев. При него нещата със сигурност се нуждаят от сериозно медицинско наблюдение, свързано с намеренията на въпросния юнак да сменя името на катедралата „Александър Невски“.

Бих се съгласил, че примерите с тези двамата са твърде мизерни, но в тях всъщност е събрана цялата мизерия на обругаването на Русия от нашенските лизачи.

Разбира се, трябва да се каже и за върха на цинизма в тази история. На него е кацнал Мартин Заимов, внук на съветския шпионин генерал Владимир Заимов и син на дъщерята на генерала и кадрови офицер от британското разузнаване МИ-6 Майкъл Голдсмит, маскиран като журналист.

Та този симпатяга също е сред водачите на дружината, която иска да събори паметника на армията, за която е шпионирал дядо му и е разстрелян през 1942 г., като съветски агент от царското правителство в България. Дядо му, който посмъртно е удостоен със званието "Герой на Съветския съюз".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари