Дила от „Черна птица“ се самоубива, но...

Актрисата с екранния си партньор Баръш Ардуч.

Бурджу Бириджик обяви, че ще играе и в новия сезон

Съпругът на актрисата е неин мениджър

Актрисата слабее по време на снимките

Гледали сме турската актриса Бурджу Бириджик като една от прислужничките на Хюрем Султан в телевизионния сериал “Великолепният век”, а сега приковава вниманието ни в “Черна птица” като Дила - детската и възродена любов на Кузгун (Баръш Ардуч).

Всъщност Бурджу е завършила археология, но се налага като актриса с участието си в сериала “Песента на живота”. Родена е в провинция Анталия в град Елмали и има брат. “Майка ми работеше, баба и дядо ни гледаха. Когато влязох в университета, напуснах този град. Преместих се в Измир и учих там в Археологическия факултет. По това време започнах да играя и в Общинския градски театър, разказва актрисата в интервю за вестник “Хюриет”.

Освен че се снима в телевизионни поредици и филми, Бурджу Бириджик украсява кориците на различни списания. Някои я определят като секси, други - като момиче с невинно излъчване...

Докато учи в университета, решава да участва в състезание за таланти, а след това идва в Истанбул и влиза в поредицата” Великолепният век ” като гост-артист. Следват покани за участия и в други проекти, в това число и “Черна птица”.

В последния епизод на първия сезон Дила се самоубива и зрителите в Турция бяха изключително притеснени, че няма да я гледат във втория сезон. След като преживява стрес, отчаяние и мъка, Дила решава да се самоубие. Това се случва по много зрелищен начин, момичето насочва оръжието директно в сърцето си и се застрелва. Минималните познания по анатомия явно водят до разочароващо заключение: вадят героинята Дила от поредицата.

Тогава Бурджу Биджиджик побърза да укроти страстите и обяви, че ще играе и в новия сезон.
Това потвърди тогава и известният журналист, блогър и спойлер Бирсен Алтунташ в своя акаунт.

Да, Бурджу Бириджик е много красива жена и по време на снимките на “Черна птица” все повече печели сърцата на хората. Привличайки вниманието със своята нежна хубост и успешна актьорска игра, тя озадачава зрителите с това, че с всеки епизод става все по-слаба.

Видимо губейки килограми, Бурджу караше феновете да се притесняват за нея, но оказа се, всичко това се дължи на интензивното темпо на работа по сериала. Още повече - тя влиза в поредицата веднага, след като се е снимала във филма на Ердал Бесикчиоглу “Чичеро”. Поетият пореден ангажимент дотолкова уморяват актрисата, че тя видимо отслабва пред очите на зрителите на “Черна птица”.

С всяка споделена снимка в Instagram, Бурджу, наред с комплиментите, получаваше и критични коментари за прекомерната си слабост.

Тогава вестник “Поща” писа, че съпругът ѝ Емре Йеткин също е много притеснен от това, че със започването на снимките на “Черна птица”, Бурджу е отслабнала с пет килограма. Самият Емре Йеткин започва да следи за почивката и храненето на жена си, като постоянно ѝ напомня, че е време да яде или да спи.

Всъщност преди четири години Бурджу Бириджик се омъжи за известния рекламен агент Емре Йеткин. “Емре е сладък, умен и забавен човек. Влюбих се в него. Освен това той постоянно ме учи на нещо ново и запали страстта ми за пътуване по света...”, споделя Бурджу Бириджик. От известно време съпругът ѝ е неин мениджър.

В края на миналата година актрисата се снима в немския филм “Цицерон”, чиито действие се развива през 40-те години на миналия век. Бурджу Бириджик е немската шпионка, която работи като асистент на Хитлер. Влизайки във филма актрисата не знае добре немски, говори с акцент, а за да се справи с това, є помагат местни приятели. Във лентата участват още двама турски актьори - Сердар Акар и Ердал Бешикьоглу.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали