Дилъри плъзнаха в Слънчев бряг, ловят ги

И ганаец хванат с дрога

Още на прага на сезона Слънчев бряг завря от дилъри. В комплекса първите туристи вече са факт и продавачите на дрога са започнали бизнеса си.

За да си докарат допълнителни средства, като дилъри от миналото лято работят викачи на заведения, бармани и сервитьори, казаха от полицията.

Местните полицаи заловиха преди броени часове седем младежи на възраст между 16 и 21 години до заведението „Айсбар” в Несебър. Те се скупчвали в близост и се държали странно. При проверка,  униформените открили край младоците тревна маса /марихуана/ и електронна везна.

След полунощ в Слънчев бряг, в района до хотел „Кубан”, служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на 26-годишен ганайски гражданин. Той работел от няколко години в комплекса като викач на заведение. Установено било, че е продал марихуана на 20-годишен израелски турист, отседнал в курорта. Ганаецът е задържан със заповед за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – [email protected] И [email protected]М

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право