Диляна Попова мотивирана и мокра във фитнеса (СНИМКА)

По традиция в началото на всяка нова година човечеството си прави лична равносметка, въз основа на която си дава обещания, които смята да спази стриктно през предстоящите 12 месеца. И макар последните проучвания да сочат, че голям процент от хората са склонни да пренебрегнат решенията си още на 19 януари, има и такива, които все пак не се отказват от тях.

Диляна Попова със сигурност изглежда напълно мотивирана да следва новогодишното си обещание, което очевидно е свързано с посещение на фитнес залата. И макар красавицата видимо да няма нужда от тренировки, понеже изглежда в перфектна форма, по всичко личи, че тя не възнамерява да се откаже от обета си.

Вчера звездата от „Завръщане“ публикува в личната Инстаграм страница снимка, на която позира в прилепнало по тялото черно спортно облекло, върху фитнес уред. Заради упражненията, свободно спускащата ѝ се коса е влажна от пот.

„Време си е… Нали си обещахме…“, гласи посланието на кадъра, на който брюнетката изглежда страхотно, макар и в тази обикновена ситуация.

Последователите ѝ в социалната мрежа направиха на Диляна редица комплименти за външния ѝ вид под формата на коментари, а самата фотография бързо събра хиляди харесвания.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.