Димитър Николов: Нека Коледа донесе здраве и вяра в доброто на всички

Кметът Димитър Николов поздравява бургазлии по повод коледните празници. Ето пожеланията, които той отправя:

"Уважаеми съграждани,

Отново посрещаме един от най-светлите християнски празници - Рождество Христово. Символ на светлината и раждането на новото начало.

Коледа е празник, на който се спазва старата и много мила традиция всеки да бъде при своето семейство. В тези дни чувстваме най-силно топлотата на домашния уют и обичта на нашите близки.

Магията на Коледа е и в това, че ни кара да носим усещането за домашното огнище в себе си независимо в коя точка на света се намираме и колко далече сме от родния дом. За това нека на този свят ден се върнем към корените си и да отдадем заслуженото уважение на своите по-възрастни роднини.

Нека, събирайки се около празничната трапеза, душите ни да се изпълнят с вяра и доброта. Да се помолим на Бог да пази най-близките ни хора и да ни дари с надежда за бъдещите дни.

В тези празнични дни нека не забравяме и за нашия човешки дълг. Мнозина нямат възможността да бъдат заедно с близките си. Други продължават да тъгуват, че са без дом. Вярвам, че милосърдието ни ще направи така, че тези хора да не се чувстват изоставени и да посрещнат достойно коледните и новогодишните празници.

Скъпи бургазлии, отправям към Вас своите най-топли пожелания за здраве и благоденствие във всеки дом. И нека всяко добро начинание се увенчае с успех.

Весела Коледа!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони