Динамичен втори кръг от 5 международен детски футболен турнир „Купите на Община Благоевград“

Динамични мачове предложиха отборите участващи във футболния турнир „Купите на Община Благоевград“, които се играха на 30 август в Благоевград.

Малките таланти демонстрираха изключителен спортен хъс във II-рия кръг на съревнованието. И в двете възрастови групи, набор 2003 и 2004, футболистите играха оспорвано и търсеха победата до последния съдийски сигнал.

Макар спортменската игра на състезателите в двубоите бяха показани няколко картона, както жълти, така и черврени, не липсваха и дузпи, които бяха реализирани с брилянтени изпълнения.

Резултатите от двубоите играни във II-рия кръг са следните:

Набор 2003

ФК „Цървена звезда“ – ПФК „Славия“ 6:0

АКС „Войводина“ – ФА „ДИТ“ 2:1

ГНК „Динамо Загреб“ – ОФК „Пирин“ 5:0

ФК „Тампа Брашов“ – ПФК „Левски“ 2:0

ФА „ДИТ“ – ПФК „Славия“ 1:0

АКС „Войводина“ - ФК „Цървена звезда“ 1:0

Набор 2004

ФК „Цървена звезда“ – ПФК „Славия“ 2:0

АКС „Войводина“ – ФА „ДИТ“ 1:1

ГНК „Динамо Загреб“ – ОФК „Пирин“ 4:0

ФК „Апоел“ – ПФК „Левски“ 1:3

ФА „ДИТ“ – ПФК „Славия“ 1:1

АКС „Войводина“ - ФК „Цървена звезда“ 1:2

След изиграните двубои от II-ри кръг, според регламента, бяха определени срещите, които ще се играят на 31 август /четвъртък/, в елиминационната фаза на турнира. На футболните игрища в село Рилци от 09:00 часа ще се срещнат отборите на ОФК „Пирин – ПФК „Славия“. В 10:30 ще се изправят един срещу друг състваите на ФК „Тампа Брашов“ и ФА „ДИТ“ набор 2003 година. В същото време на съседния терен в сблъсък ще влязат футболистите на ФК „Апоел“ - ПФК „Славия“, а след тях излизат тимовете ОФК „Пирин“ - ФА „ДИТ“ набор 2004.

Вечерните двубои в село Рилци са два. Първият е с начален час 17:00 между ГНК „Динамо Загреб“ и ФК „Цървена звезда“. Вторият мач е от 18:30, когато ще се срещнат футболните таланти на ПФК „Левски“ и АКС „Войводина“. И четирите отбора са набор 2003.

На стадион „Христо Ботев“ от 17:00 часа ще играят ГНК „Динамо Загреб“- АКС „Войводина“ набор 2004. След тази среща от 18:30 часа за победа излизат връстниците им от отборите на ПФК „Левски“ и ФК „Цървена звезда“.

Финалните срещи ще бъдат ясни след изиграване на двубоите в елиминационната фаза. Те ще бъдат играни на 1 септември, когато ще е и церемонията по награждаването и закриване на турнира.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт