Динко яхна снегорин и се похвали (ВИДЕО)

Ловецът на преселници Динко Вълев от Ямбол подкара снегорин, за да разчисти пътя между Ямбол и село Калчево, което се намира на 8-10 км от областния град.

Вълев обнародва доброто дело с едноминутен видеоклип във Фейсбук, в който обяснява, че чисти затрупаната от снега пътна отсечка, за да бъде транспортирана болна жена.

Карайки тежката машина обаче ямболията сипе упреци и пиперливи ругатни, срещу всички, които го критикуват, заради отношението му към преселниците, което му донесе слава преди време.

„Айде тея дето ме плюят, да извършат едно такова дело и след това да плюят колкото искат“ е една от по-цивилизованите реплики, които се чуват от клипа.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Яхнал снегорин….Снегоринът да не е магаре? Стига сте писали глупости!

  2. Скромно момче се оказа този Динко. Добре, че не се хвали много. Предполагам телефонът му е пълен със клипчета и селфита пред огледалото. Хвала на такива скромни българи.

  3. Само прости българи могат да пишат такива постове. Обаче когато манафите им го наврат и в ушите ще кваката като скопени прасета. Ръсете още бисеръ малоумници и се радвайте на Министърката си на вътрешните работи и бати си Бойко , пича.

  4. ДИНКО Е ГЕРОЙ! Ловил е престъпници, не преселници, а престъпници, влезли без разрешение в Б-я. После из4езнали, с ново престъпление – незаконно преминали (излезли) граница.

    1. Къф герой бре, Иване???? Той патриот и родолюбец се пише, ама опре ли работата до писане – очевАдно е, че БЪЛГАРСКИЯТ език за него е много по-труден даже от някой цигани! Патриотите, родолюбците и ГЕОЙТЕ, Иване не парадират. Не плюят тези, които не ги харесват и познават писменоста си. Динко не е измежду тях, драги ми Смехурко! Напротив. Ако ножът опре о кокала, динко един от първите ще сложи чалма. От къде знам ли? Ами от историята, бе пишлигар. Освободителят на роби от песните – Марко Кралевити, всъщност не се е бил с турците, а срещу Румънците – граф Влад Цепеш, на страната на турците. Ха познай, дали е бил с чалма!???

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.