Диона по стъпките на Галена

Диона с афро плитки като Галена.

Война или ново приятелство в попфолка

Протежето на Галин набира популярност след като смени рапа с чалга

 Новото й парче “Te Kelas” e сред най-популярните клипове в ютуб

След като години наред така и не стана фактор в рап средите, Диона атакува попфолк сцената и само с няколко песни зад гърба си в жанра, вече жъне завидни успехи. Тя е най-новото попълнение в лейбъла на Галин “Алфа Мюзик”, който освен Диона продуцира още две млади изпълнителки - Лидия и Десита.

Първата самостоятелна попфолк песен на Диона - “Къде си” събра повече от 5 милиона гледания само в ютуб, с което й осигури силен старт. Преди дни изпълнителката от Бяла Слатина пусна втората си песен “Te Kelas”, която вече гони милион гледания и се нареди в топ три на най-бързо набиращите популярност клипове в платформата за видеосподеляне. Пред нея останаха “100 живота” на Галена и “Вивалди” на Тита и Боро Първи.

Много от потребителите забелязаха, че Диона очевидно е повлияна от стила на пеене, клипове и визията на Галена - според едни двете си приличат, а според други целенасочено я имитира. Любопитен факт е, че Диона неведнъж е споделяла, че Галена е любимката й в чалга жанра и мечтае за дует с нея.

Протежето на Галин обаче очевидно не се притеснява от сравненията и даде пореден повод за тях като се появи с нова прическа - дълги арфо плитки. По-наблюдателните фенове си спомниха, че тази визия наложи Галена преди няколко години, когато засне клипа на “Стара каравана”.

Дали приликата е търсена и ще се утвърди ли Диона като новата попфолк звезда или и това няма да е нейният жанр, предстои да видим.

Коментари

Задължително поле