Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Обемът на язовир „Асеновец“ спадна на 10 млн. при капацитет от 28 млн. кубика ВиК взема вода и от Тунджа, няма да има режим в Сливен

Ремонтите по АМ „Струма“ приключват предсрочно

Проверяват бюлетините за съветници от 97 секции в Шумен

Македонско списание представя бургаски автори

Бургас строи нов Център за хора с увреждания

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Н. Пр. Андреа Вике, извънреден и пълномощен посланик на Република Австрия в България, и Н. Пр. Зигрид Берка, извънреден и пълномощен посланик на Република Австрия в Република Словения, посетиха Великотърновския университет. Дипломатите присъстваха на тържеството, с което Австрийската библиотека чества 25 години от създаването си.

Н. Пр. Андреа Вике и ректорът на ВТУ проф. Христо Бонджолов проведоха работна среща, на която обсъдиха сътрудничеството на Великотърновския университет с австрийски университети, както и бъдещи съвместни инициативи.

Великотърновският университет има един договор за двустранно сътрудничество с университета “Парис Лодрон”, Залцбург и договори по програмата Erasmus+ със 7 университета в Австрия в 5 града-Виена, Залцбург, Грац, Клагенфурт, Кремс. Споразумението е в 8 направления- в хуманитарните, икономическите, компютърните, историческите, юридическите науки.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.