Четирима загинали след катастрофа на самолет и хеликоптер в Германия

Арестуваха трима души в Полша по обвинение в нацистка пропаганда

Черен дим стресна бургазлии

Учител ударил ученик в столично училище

Амазон отваря магазин без продавачи

Масов бой между кюрди и турци на летището в Хановер

Наръган мъж издъхна в аптека в Червен бряг, задържаха заподозрения в автобус за София

„Дяволът“ носи голове

Прием на деца в детските градини: Какво показа проверката на общината, как се оправдава Иво Мирчев

Кметът на Солун: Схващането, че Македония е само гръцка е много лошо

Борисов и Бърнабич обсъдиха развитието на инфраструктурата като предпоставка за интеграцията на страните от региона

Осем души са ранени след земетресението в Индонезия

74-годишен мъж е в болница, след като е бил ударен от влак край Пловдив

САЩ вдигнаха митата върху вноса на соларни панели и перални машини

Издирвана в цялата страна ученичка сама дойде в полицията в Монтана

Директори на детски градини: Благодарим на д-р Камбитов за грижата към децата на Благоевград

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов проведе регулярна среща с директорите на детски градини на територията на община Благоевград. В знак на признателност към труда на целия педагогически персонал, кметът Камбитов изненада ръководителите на детските заведения с красиви рози, в деня, посветен на жената.

По време на срещата, в кабинета на д-р Камбитов, бяха обсъдени въпроси, свързани с подобряване на условията в детските градини, както и такива, засягащи Колективния трудов договор. Кметът увери директорите, че възнагражденията ,които ще получава персонала в детските градини са съобразени изцяло с националния колективен договор,считано от дата 1януари, но по-важното според него, че въпреки намаления с 98 брой деца, което води до намаление на държавната субсидия с 205 000 лева, Общината ще осигури финансиране и няма да допусне съкращаване на хората работещи в детските градини.

????????????????????????????????????

„Изключително сме признателни за толерантността, за загрижеността и вниманието, с което кметът д-р Атанас Камбитов се отнася към децата на Благоевград. Благодарни сме, че ние, директорите на детските градини, можем да поставим всеки един проблем, без притеснения и страх, и знаем, че той ще бъде решен. В резултат на целенасочената политика на кмета Камбитов, децата имат отлични условия, хранят здравословно, изцяло съобразено с изискванията на Министерството на здравеопазването. Материалната база непрекъснато се подобрява“, коментира директорът на ОДЗ 3 „Усмивка“ Василка Колчева.

От своя страна, директорът на ДГ „Света Богородица“ Димитрина Шопова добави: „Спокойни сме, защото знаем, че насреща имаме екип, с който можем да разрешим всеки проблем. С такъв екип се работи уверено“, коментира г-жа Димитрина Шопова.

По време на срещата бяха обсъдени мерки за подобряване на условията за отглеждане и възпитаване на децата, както и предстоящи ремонтни дейности в детските заведения през летния сезон.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.