Директорът на СДВР: Полицаят, който беше блъснат от автомобил, е без опасност за живота

Полицаят, който беше блъснат от автомобил на бул. „Ал. Малинов“, е без опасност за живота. Това каза на брифинг директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов.

„В събота вечерта беше извършено прегазване на един от служителите на СДВР. Той в момента е в болница в тежко състояние, но няма опасност за живота му. Предстоят му операции, създали сме акция за кръводаряване. Разговарях вчера с него, той се държи добре, мъжко момче е и всички се надяваме, че ще се оправи. Още през нощта беше установен извършителят на това деяние. Към момента той е задържан в село, близо до София“, каза още ст. комисар Иванов и посочи, че е задържано и лицето, което му е помагало да се укрие.

„В момента текста процесуално-следствените действия. Има открити количества наркотици и боеприпаси. Извършителят е криминално проявен по линия наркотици и има условна присъда за това, която е изтекла през 2016 г. Имаме данни, че той постоянно не се е подчинявал на полицейски патрули и именно това е бил и поводът за проверката“, заяви шефтъ на СДВР.

Коментари

Задължително поле