Директорът на Фонд “Земеделие” Румен Порожанов подаде оставка

Изпълнителният директор на ДФ ,,Земеделие“ Румен Порожанов подаде оставка, съобщиха от фонда. Във връзка с официално поисканата от министъра на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков оставка на изпълнителния директор на ДФ ,,Земеделие“ Румен Порожанов и предизвикания медиен интерес Ви информираме, че Румен Порожанов е подал своята оставка”, съобщиха официално от фонда.

По-рано министърът на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков поиска официално оставката на иПорожанов, по време на среща в МЗХ.

„Причината е назряло обществено недоверие към Държавен фонд „Земеделие“, съмнение в легитимността на избора на изпълнителния директор и решение на съда да възстанови предишното ръководство“, обясни позицията си проф. Бозуков.

Той допълни, че е получил сигнали от бенефициенти за нередности при проекти и е необходимо да се направи цялостна ревизия на фонда.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Комунистите започнаха чистката!А било неутрално правителството!Експертно!

  2. Служебният кабинет е балансиран и дистанциран от партиите

  3. Порожанов е свестен и точен мъж. Жалко, мисля че беше най-добрия директор до сега .

  4. А какво правим със съдружника на Порожанов в корупционните практики – зам. директора Атидже Алиева – Вели?

  5. Румен Порожанов………………. Каква невероятна биография ………….Какъв уникат………….Каква Мъжка Калинка………..

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.