Директор Радев с още обвинения и за други деца

Той определи процеса срещу него като вендета от страна на 3 ромски фамилии, срещу които е писал жалби

Директор Христо Радев, обвинен в блудство на ученичка, ще получи нови обвинения за посегателство и на други деца. Това каза пред журналисти говорителят на Районната прокуратура – Бургас Христо Колев. От вземането на мярката „домашен арест“ досега са извършени нови разпити, които по категоричен начин подкрепяли обвинението срещу директора от приморското село Ново Паничарево.

„Едва сега, след намесата на прокуратурата и задържане му, родители и деца имаха смелост да признаят. Всички имат пряка зависимост от него. Децата и семействата им се страхуват от него!“, допълни още Христо Колев.

На излизане от съдебната зала директор Радев каза, че е много изненадан от думите на прокуратурата. „Не съм посягал и ако е вярно защо не са казвали тогава, нали имат родители? Отричам естествено! Цялото село ме познава и никой не се страхува от мен. Хората ме познават като търпелив и добър човек. Моята дума е друга“, допълни още обвиненият в блудство.

Доволен е от решението на Бургаския окръжен съд, който не го върна под стража. Той ще остане под домашен арест до започване на процеса срещу него.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право