На 11 декември 2018 да почерпят

Зрелищен дуел във „Фермата“ отстреля още един участник преди финала

Венецуела и Русия ще проведат съвместни военни учения

Макрон обеща повишение на минималната заплата със 100 евро

Конституционният съд на Молдова отново отстрани Додон

Доналд Туск: Няма да предоговаряме Брекзит, но сме готови да помагаме на Великобритания

Откриха случаи на ку-треска по овце във Видиинско, заразен е и мъж

Проф. Георги Близнашки: Във Франция хората знаят за какво протестират, а у нас имат странни искания

Кметът на Благоевград с послание към децата в „Часът на приказния разказвач“: Няма по-хубаво място от дома

Министър Ангелкова: Туризмът хармонира с екологията, а лифтът е най-екологичния вид транспорт

Европа с отлична оценка за пътищата ни Асфалтът отговаря на всички стандарти, показват взетите проби, анализирани в Италия

Заев до Каракачанов: Мое право е да бъда македонец и да говоря македонски език

Пената и Любко заедно за ЧРД на Ганчев

Станишев: България и Румъния са изпълнили всички критерии за Шенген, играе се непочтена игра

Сайтът за глоби на КАТ рухна заради нов софтуер (обзор) Блокирани са и системите за издаване на шофьорски книжки

ДКЦ „Софиямед“: Време е за профилактика

С настъпването на есенния сезон диагностично-консултативен център „Софиямед” призовава към профилактика и предлага профилактични изследвания и консултации с топ специалисти обединени под формата на 17 VIP пакета. Те са разделени по възраст и пол, и обхващат профилактиката на повечето социално-значими заболявания – онкологични, кардиологични, съдови, гастроентерологични, репродуктивни и др. В пакетите са включени както диагностично-консултатитивни прегледи от различни специалисти, лабораторни изследвания – включващи стандартни показатели, туморни маркери, вирусологична диагностика, така и образни изследвания – включително високоспециализирани такива.

Благодарение на доверието на пaциентите и техния избор, чрез предлаганата пакетна услуга до момента са открити навреме сериозни заболявания и са предприети бързи и навременни действия по своевременното лечение на пациентите, коментират от ДКЦ „Софиямед“.

Различните VIP пакетни предложения са с различен фокус – от стандартна профилактика до и над 40 и 50-годишна възраст, до луксозна, VIP и УЛТРА VIP профилактика, включващa специализирани диагностични прегледи, процедури и изследвания. Някой от пакетите имат и конкретен фокус -за хора с интензивни мозъчни и емоционални натоварвания, високоспециализирани интервенционални процедури при заболявания на гастроинтестиналния тракт, високоспециализирана онкологична профилактика и др.

„Различните заболявания се изявяват по различен начин в различни периоди от живота, поради което провеждането на периодични профилактични прегледи до 40 г. трябва да е с честота от 5 г. Докато след 50 г. възраст и при хора, при които съществува наследствен риск, профилактиката се извършва с различна честота взависимост от съществуващите минимални нарушения в интервал от 1 до 3 г.“, коментират от ДКЦ „Софиямед“.

Информация за различните пакети може да се намери на www.hospitalsofiamed.bg или на тел. 0895 555 591.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.