Длъжни сме да осветим какво се случва в Община Болярово - един „Боляровогейт“, заяви депутатът Александър Иванов

Длъжни сме да осветим какво се случва в Община Болярово - един „Боляровогейт“. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Иванов по време на брифинг в Народното събрание. По думите на Иванов кметът на Общината е назначил за секретар първата братовчедка на съпругата си.

Освен това шефът на Спортното дружество в Община Болярово е синът на кмета на Общината, който получава пряко финансиране от баща си Христо Христов. Началник отдел на изключително важната дирекция „Хуманитарни дейности и европрограми“ е София Милева, която е сестра на кмета Христо Христов от БСП“, каза Иванов. По думите му кметът на село Голямо Крушово в общината е назначил пък съпругата на кмета Мария Христова за секретар на читалището.

Болярово е феодална община от най-лош социалистически тип. Това каза Антон Тодоров от ГЕРБ по време на брифинг. По думите му не си ли от БСП, не си от родата на феодалите от БСП, не получаваш отопление, не получаваш покана за търгове и проекти. „Видяхте какво е в Мездра, виждате какво е в Болярово. Нека да кажем на жителите на Община Болярово - „Ние сме не за вас, ние сме до вас. Разрушете тази крепост на безчестието и безсрамието“, каза Антон Тодоров и поясни, че БСП управлява там от 30 години.

Коментари

Задължително поле