Дневен хороскоп на Алена за вторник, 15.10.2019

ОВЕН

Денят ви дарява спокойствие и засилва вашата увереност в знанията и уменията ви. Зареждате се с нови сили и активността на работното място нараства. Изчакайте и премислете отново намеренията си, преди да вземете важни решения. Очаквайте възходящо развитие в материалните ви планове. От вас зависи дали ще изживеете положителни или отрицателни промени. Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас.

ТЕЛЕЦ

Блестите в най-хубавата си светлина, ако не проявявате наивност и не позволявате да ви използват, което ще ви обезличи и разруши авторитета ви. Денят е идеален за обсъждане на възможността да започнете частен бизнес и за преглед на финансови документи, които предстои да подавате. Днес ви предстоят срещи с хора, които ще ви зарадват с комплименти, но с цел да извлекат някаква полза. Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви. Сексуалните ви отношения са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

От сутринта сте заредени с оптимизъм и желание да се доказвате. Усещането за сигурност се засилва и ви прави щастливи. Не се съмнявайте в искреността на колегите си. Новите запознанства са успешни. Всички делови партньори ви възприемат в благоприятна светлина. В материално отношение също се радвате на успехи. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

РАК

Прибързаността ви създава предпоставка за неуспехи в разговорите, свързани с пари, ако се налага да инвестирате. Не стройте фантастични кули и не градете нереални планове, които са неизпълними. Оценката ви трябва да е реална и да не скрива проблемите и грешките. Бъдете внимателни. На несемейните жени им предстои приятна среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. Семейните жени, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, да се замислят дали са с подходящия партньор.

ЛЪВ

Проведете планираните делови разговори, дори и ако времето ви е по-малко от предвиденото, защото ще поставите начало обещаващо ви бъдещи ползи. Бъдете толерантни към чуждото мнение и изслушвайте събеседника си. Ако се налага да обсъждате документи свързани с финанси или покупка на имоти, направете го в присъствието на адвокат и нотариус. В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка.

ДЕВА

До обед се чувствате прекрасно и сте дейни и отговорни. Следобед ще ви изнервят неприятни новини, които ще развалят настроението ви, докато поправите грешките. Пригответе се за проблеми свързани с промени в работата. Конфликтът с ръководството е неизбежен. В личният живот промените ще са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Ще се сблъскате с агресия от непознати хора на работното място. Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете конфликтите. Отложете разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и изясняването на отношения. Не са изключени неочаквани разходи и финансови загуби. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас, защото сте инатливи и не прощавате на партньорите и най-малките пропуски, но искате да прощават вашите. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение.

СКОРПИОН

Заемете се с рутинните си задължения. Разсеяни сте. Предпазвайте се от грешки, които ще навредят и на колегите ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не позволява инвестиции, ако не сте предвидили средствата отдавна и се налага да взимате кредит. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

СТРЕЛЕЦ

Радвате се на спокойствие на работното си място, на стабилни отношения с вашите колеги и началници и с деловите ви партньори. Ще ви се отдаде възможност да откриете нови професионални сфери за изява, свързани с вашето образование. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото в професионален план и да доведе до загуби. Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Очакват ви не особено приятни новини, които ще развалят доброто ви настроение и ще занижат самочувствието ви, ако се поддадете без да се задълбочите в тяхната истинност. Анализирайте действията си и преценявайте думите си. Деловите разговори са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си. Няма да ви липсват и запознанства - делови и лични. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Денят е добър за равносметка на постигнатото през изминалите месеци и ще ви помогне да обмислите и планирате задачите си до края на месеца и на годината. Трудностите ще преодолявате с лекота. От значение за успеха ви е да анализирате събитията и да сте избрали правилно поведение спрямо хората около вас. Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

До обед сте много активни. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За съжаление следобед ви очакват разочарования заради нечия некоректност, които ще провалят и намерението ви да си почивате. Предпазвайте се от пропуски и грешки, заради липсата на правилна оценка на хората, с които общувате. Очаквайте ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле