Дневен хороскоп на Алена за вторник, 24.12.2019

ОВЕН

Време е да планирайте грижливо бюджета си и за първата половина на годината, въпреки почивния ден. Но проявявайте щедрост, защото скоро ще имате нужда от пари и ще съжалявате, че сте били неблагоразумни. Днес се срещнете и поговорете с ваши колеги извън работното място. Така някой няма да ви притеснява и ще получите желаната информация. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка. Подгответе се за Бъдни вечер.

ТЕЛЕЦ

Ще се ядосате в почивния ден, защото ще получите отказ от ваш приятел на когото разчитате и сте помолили да ви помогне, но той е появил егоизма си и завистта си към вашите бъдещи успехи. И без него ще сте блестящи. Трудностите са причина да се справяте по-бавно със задачите си, но успехът няма да ви изостави. Бъдете отговорни към работата си. Стига на да не сте на работа през деня пътуванията с близките ви са начин да се освободите от напрежението. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. Подгответе Бъдни вечер.

БЛИЗНАЦИ

Работете активно и не отказвайте предложенията за помощ в почивния ден. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Промените и пътуванията са успешни. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Подгответе трапезата за Бъдни вечер.

РАК

Днес денят е почивен, а вие сте заредени с оптимизъм и желание да изясните недоразуменията на вашето работно място. Стабилните отношения ви гарантират подкрепа от страна на ваши делови партньори. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни и ще стане причина за разправия с колегите ви, ако решите, че сте уверени в правотата си. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. Не забравяйте - Бъдни вечер е.

ЛЪВ

Действайте организирано и целенасочено в този ден, в който сте планирали да завършите изостаналите задачи. Днес, в почивния ден, сте в отлична форма. Въпреки този факт не отказвайте помощ, ако искате да се справите без проблем с работата си. От вашата упоритост зависят успехите ви на работното място и бъдещите ви професионални планове. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. Подгответе трапезата за Бъдни вечер.

ДЕВА

Деня е почивен и не е добър за преглед на документи. Не отказвайте пътуване, дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Прибързаността е забранена. Увеличете приходите си. Не се колебайте и проведете важните си разговори. Прекалените емоции в семейството са принудили интимната ви половинка да мисли за изневяра. Все още имате възможност да си я върнете. Сексът е желан и от двама ви. Емоцията е водеща, затова сте малко изнервени. Бъдни вечер ви очаква.

ВЕЗНИ

Постигнете стабилност на работното място въпреки почивния ден. Имате възможност да завършите доходни задачи. Радвате се на успех и признание. Оценката, която ще получите на работното си място днес е от значение за материалното ви състояние. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. Пригответе се да посрещнете Бъдни вечер.

СКОРПИОН

Имате нужда от подкрепа на вашите планове, но и шанс за възход, дори и ако вашите колеги отказват да ви подадат ръка. Ако работите в почивния ден ви съветвам да не предявявате прекалено високи изисквания към колегите си. Деловите разговори са успешни. Пазете се от прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Празнувайте с вашите близки Бъдни вечер.

СТРЕЛЕЦ

Ще се зарадвате на добро заплащане, след като работите активно в почивния си ден и завършвате в срок задачите си. Очаквайте промени и приятни новини, свързани с материални успехи. В лошо настроение сте във втората половина на деня, но ще го преодолеете. Отложете деловите срещи и разговори. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. Време е да подготвите и празнувате Бъдни вечер.

КОЗИРОГ

Днес денят е почивен, а вие сте избухливи и заядливи. Въпреки намерението ви да не работите, се налага да се заемете с преките си професионалните задължения. На работното място завършете започнатото. Начинанията са нежелателни. Настроението ви е променливо и води до грешки. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. Празнувайте Бъдни вечер.

ВОДОЛЕЙ

Използвайте възможността да промените нещо в живота си, а крачката направете в почивния ден. Рутинните занимания ще ви помогнат да се освободите от напрежението. Не планирайте срещи с приятели и не спорете с никого. На работното си място, отложете деловите разговори и оставете начинанията за друг ден. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора в следващите два дни. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. Подгответе се за Бъдни вечер.

РИБИ

Ще изпитате желание да се скриете, да се отдадете на себеанализ, за да прецените какво постигнахте през изминалата седмица. За съжаление служебните ви задачи не търпят отлагане. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, защото ви гарантира добри приходи в началото на тази седмица. Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. Подгответе празничната трапеза на Бъдни вечер.

Коментари

Задължително поле