Дневен хороскоп на Алена за неделя, 15.12.2019

ОВЕН

Предстоят ви запознанства в този почивен ден. Носят ви резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведе до застой. Отношенията в семейството са хармонични. Не налагайте мнението си. След работа се приберете у дома или се срещнете с интимните си партньори. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението.

ТЕЛЕЦ

Работете задълбочено, защото сте изтъкани от емоции и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят е почивен и ще ви се стори скучен. Избягвайте срещите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте. От вас зависи да избегнете скандали с любимите си хора и приключване на отношенията, само защото сте се прибрали ядосани и не уважавате чувствата им и правото им да разговарят с вас и да споделят проблемите си.

БЛИЗНАЦИ

Изчакайте търпеливо в почивния си ден настъпващите промените, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете само за пари и още пари, ако искате да си спестите загубите. Деловите контактите ви носят разочарование. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка.

РАК

Бъдете разумни в почивния ден и не прекалявайте с критиката към вашите близки. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат успех, дори и ако сте добре подготвени. Не се опитвайте да хитрувате, защото само с коректност и великодушие ще успеете да постигнете успех. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последите дни.

ЛЪВ

Намерете време за преоценка на изминалите дни и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участието в рисковани инвестиции. Трудностите ще ви предпазят от грешки в почивния ден. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората. Жънете материални успехи с успешно завършване на поставена задача. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Сексуалните удоволствия ви доставят наслада, но заради разправията може и да ви се разминат.

ДЕВА

Пригответе се в почивния ден да предприемете промени, които са планирани от вас преди време. Разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания следобед. Бъдете особено предпазливи. На работното място жънете успехи. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си. Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви, ще се изпокарате и ще се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

В този почивен ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежът ви към контакти е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да защитите позицията си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си. Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да направите ремонт в дома си, защото след това ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори.

СКОРПИОН

Предстои ви труден почивен ден, но ако работите с вашите колеги успехът е с вас. Промяна в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас. В работата си разчитайте предимно на себе си. Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Вече не вярват на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Сексуалните удоволствия ви доставят наслада, но заради разправията може и да ви се разминат.

СТРЕЛЕЦ

Не очаквайте професионални успехи в почивния си ден. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните си действия. Радвате се на споделени чувства. Ако сте изнервени и избухливи си вредите сами. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви.

КОЗИРОГ

Днес, в почивния ден, е във ваша полза е да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си, ако сте на работното си място. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи, които сте си поставили за днес. Деловите срещи осъществете сутринта, Следобед странични причини ще ви попречат да реализирате замисленото. Не взимайте спонтанни решения. Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Начинанията са успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите, работата ви в почивния ден спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Жените да очакват нови запознанства и незабравими романтични приключения. Семейните да не изневеряват.

РИБИ

Ще ви ядосат в почивния ден, заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на желанията на колегите и близките си. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени. Възможни са приходи, макар и не големи. Не бързайте с инвестициите. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с интимната си половинка и да се лишите от сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле