Дневен хороскоп на Алена за петък, 03.01.2020

ОВЕН

Рискувате да развалите отношенията с колегите си, затова ви съветвам да не бързате с начинанията. По-добре ги послушайте и поставете началото им около обед. Безпощадни сте към подчинените си, но с право, ако имат незавършени задачи от предишната година и още ги бавят. Вашите мисли и идеи ще достигнат до другите хора без особени усилия от ваша страна. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Начинанията са успешни. Изпълнени сте с желание да покровителствате околните, но не прекалявайте, за да не се окажете в центъра на конфликт. Прибързаността ви на работното място е забранена. Колегите ви ценят вашите възможности и знания, но е добре и вие да им докажете, че цените техните, за да не се почувстват употребени и забравени. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Няма да ви липсват запознанства. Преценете ги добре, защото между хората, с които се срещате са ваши бъдещи делови партньори. Избягвайте разправиите на публични места, за да си спестите грубото отношение от страна на непознати хора, които, без да знаят за какво сте се ядосали, няма да защитят вас, а виновните. Овладейте емоцията! Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.

РАК

Ще получите неочаквана, но важна подкрепа от влиятелни познати. Не е във ваша полза да сте прибързани, въпреки огромното ви изкушение. Жънете впечатляващи успехи в професионалният живот. Направете реална оценка на възможностите си, ако искате да осъществите успешно бъдещите си планове. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания.

ЛЪВ

Запознанствата ви може да не са подходящите, затова не споделяйте плановете си с непознати хора. След време ще съжалявате, че сте се доверили. Не е във ваша полза да противоречите на колегите си. Не допускайте влиянието на агресивни и настойчиви наставници, защото трудно ще се откъснете тях, за да си извоювате самостоятелност. След работа си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Бъдете разумни, задълбочени и аналитични. Не е необходимо да харчите пари на обяд за случайни хора, прилепили се за вас, за да ви използват, но държащи да говорите делово. Задълбочете се в задачите си на работното място, за да не станете причина за служебни проблеми. Неуспехите ви изнервят и ви пречат да постигнете целите си за деня. Не проявявайте лекомислие. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.

ВЕЗНИ

Заемете с ежедневните си задължения на работното си място. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, ако усещате липса на компетентност. Емоцията е водеща и може да доведе до проблеми в отношенията ви, ако не я овладеете. Запазете спокойствие, което е гаранция и за доброто ви настроение. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

СКОРПИОН

Въпреки трудностите по пътя си сте в професионален подем. Успехът е с вас, ако разчитате само на себе си и не се надявате на помощ от страни, която може да се окаже подвеждаща или хората, на които разчитате, да ви навредят. Съветвам ви след като завършите задачите си да се отдадете на почивка. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот.

СТРЕЛЕЦ

Приходите ви ще дойдат, ако сте дейни. Трудностите са случайни и не заслужават вниманието и притесненията ви. Въпреки че сте в състояние да се справите бързо със служебните си задължения. бъдете уверени в качествата и знанията си. Не разчитайте на помощ, заради завистта на колегите ви, които очакват да се провалите. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии.

КОЗИРОГ

Бъдете отговорни и внимателни. Не тръгвайте на път, ако сте заредени с агресия, подтикваща ви шофиране с висока скорост. Планирайте действията си, свързани с постигането на новите ви професионални планове. Въпреки трудностите ще се справите със задачите си на работното място. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

ВОДОЛЕЙ

Не отказвайте предложенията за допълнителна работа, ако имате знанията и силите да я завършите в рамките на този ден. Ще ви изненада с неочаквано високи финансови постъпления. Не давайте заеми, защото исканията на колеги и приятели ви не са недобронамерени. Отговорността към постъпките ви е задължителна. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания.

РИБИ

Не допускайте загуба на пари заради необмислени и рисковани инвестиции, за които сте готови да дадете съгласие. Трудно ще възстановите финансовата си стабилност. Изнервени сте, а емоцията пречи на възможността да си наложите спокойствие. Не се доверявайте на хора, които целят да се заемете с осъществяване на техни проекти. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп