Дневен хороскоп на Алена за петък, 10.01.2020

ОВЕН

Очаквайте приходи, които няма да са високи, но ще дойдат навреме за да покриете харчовете около празниците. Не се дразнете от предложенията за допълнителни задачи, чрез които ще помогнете на колегите си. Изпълнени сте с ентусиазъм и лесно ще постигнете целите си. Във ваша власт е да направите своя избор дали да сте активни или да се отдадете на рутината. Проявете гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома, мили дами. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не приемайте работа, свързана с чужди задължения. Не планирайте бизнес с ваши приятели, които искат да се възползват от познанствата ви. Не си губете времето в празни приказки. Не превръщайте в свой враг колегите си. На всяка цена си наложете умереност на работното място. Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Направите поредния скок в интелектуалното си развитие, обогатете знанията си и се сдобийте с важна информация за законовите разпоредби. Работата ви спори, а начинанията са успешни по-скоро на късмет, ако сте прибързани и не се задълбочавате в работата си. Затова бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Погрижете за обогатяване с нови знания. Несемейните ще срещнат подходящия партньор. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си. Естествено това изискване не важи за семейните жени.

РАК

Не пропускайте възможността да се издигнете в професионалната йерархия. Не очаквайте помощ от колегите си, защото не са доволни, че може да ги изместите. Разчитайте на себе си, за да се справите успешно със служебните си задачи. Не очаквайте финансови постъпления, ако сте забравили да подготвите документите. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени сте от сексапила на новото си завоевание, но не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение.

ЛЪВ

Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и работите упорито и задълбочено. Не бива да сте полезни на ваши близки приятели, ако жертвата, която правите, за да им подадете ръка, е във ваша вреда. Няма да разберат от какво сте се лишили в тяхна полза и след време ще се подиграват на вашата наивност. Очакват ви разправии с близките ви заради отказът ви да монтирате охранителна система в дома си, защото имате възрастни родители и сте сигурни, че те няма да се справят с нея. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

ДЕВА

Интересът към вас е видимо подчертан. Деловите разговори са изпълнени с въпроси за работата ви по проекта, осигурил ви светлината на прожекторите. Не ги отлагайте. Работете умерено и си наложете спокойствие, за да избегнете пропуски заради невъзможност да се откъснете от мислите си за постигнатия вчера професионален успех. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот.

ВЕЗНИ

Подгответе за неочаквани новини, които ви помагат да се решите на професионална промяна или да я откажете, особено ако е свързана с несгоди и отношения, които не ви харесват. Проблеми с колегите ви изнервят и депресират. Напразно се ядосвате. Разрешете ги с търпение и такт. Веднага след това се отдайте на активна работа, за да отхвърлите неотложните си служебни задачи. Вечерта обърнете внимание на семейството си и на брачния си или интимен партньор. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

СКОРПИОН

Внимателните инвестиции ще помогнат за разрастването на вашия бизнес и ще ви предпазят от загуби, но не бъдете самонадеяни при първите приходи и не харчете без причина. Всички покупки, без недвижимо имущество, са успешни. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете в ред счетоводните си документи. Търговците да са активни. Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на партньора ви. Бъдете мили и докажете невинността си с красиво подредена маса, вкусна вечеря, хубаво вино и сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете отговорни към изискванията си при общуване с ваши бъдещи делови партньори. Възползвайте се от възможностите, които ви дарява Съдбата, но ако инвестирате, преценявайте съществуващия риск. Не взимайте прибързани решения за финансиране на бизнеса на ваши приятели, дори и ако се познавате добре с тях. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, скъпи жени и сте близо до отчаяние. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

КОЗИРОГ

Очаквайте да ви натоварят със задачи, които не са гаранция, че ще увеличите приходите си. Не споделяйте професионалните си тайни, защото разочарованията няма да закъснеят. Бъдете внимателни, ако случайно се срещнете с делови партньори, които не познавате. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

ВОДОЛЕЙ

Вложете творчество в работата си и ще постигнете впечатляващи резултати, за които завистта на колегите ви ще бликне. Споделете новите си идеи без агресия. Бъдете снизходителни към вашите колеги, ако са допуснали грешка, която е поправима и не ви вреди. Имате възможност да излезете победители от поредната битка за надмощие. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

РИБИ

Разрешете успешно спорни въпроси с вашите делови партньори, ако са свързани с финанси. Себеанализът е задължителен и ви помага да коригирате грешките си. Проверете възможностите, позволяващи ви да заведете дълго отлагано съдебно дело, свързано с финансови искове, като се срещнете с адвоката си. От значение е за вашето бъдеще. Вашата брачна половинка е извън себе си от притеснение заради интригите, с които я засипват ваши злонамерени роднини. Докажете верността и чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади.

Коментари

Задължително поле