Дневен хороскоп на Алена за петък, 20.12.2019

ОВЕН

Днес сте в изгодна позиция, която трябва да използвате, за да постигнете мечтаното професионално признание. Промените са във ваша полза, независимо, че не малко завистници около вас се опитват да ви попречат да ги предприемете. Звездите ви подкрепят в желанието да постигнете целите си. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте информация за финансови постъпления. Денят е подходящ за взимане на важни решения. Смело се захванете със служебните си задачи и успехът няма да закъснее. Ще проведете дискусии и задълбочени разговори. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място. Много от вас ще намерят нови приятели или спътници в живота. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения. Ако сте инатливи и заядливи сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Денят е неблагоприятен за вас. Не се правете на компетентни при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са успешни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително, защото ще създадете неприятно впечатление. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

ЛЪВ

Сложете в ред документацията на фирмата си. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Деловите разговори са успешни. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с новите си задачи. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

ВЕЗНИ

Проведете разговор с финансист, работещ с хора от вашата професионална сфера, който да ви даде насоки за личната ви стабилност. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

СКОРПИОН

Днес сте изпълнени с енергия, но не работете прекалено активно, защото ще е насилие над волята ви. И без това ви липсва желание за работа. В състояние сте сами да си създадете проблеми, особено в личния живот. Възможни са грешки, ако се занимавате с преподавателска дейност. Чувствата ви са споделени. Въпреки това сте агресивни и ревниви, без да имате повод за съмнения във верността на половинката си. В интимните отношения правите опити да се нараните взаимно, след което идва мигът на сдобряване и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате възможност, която не бива да пропускате, да се издигнете на важна професионална позиция и да поставите ново начало в работата си. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми свързани с финансите. Не търсете потвърждение на правилността в своите действия. Чувствата ви са споделени, но имате усещането, че сте самотни. Време е да намерите отново пътя към любимите си хора. Сексуалните ви отношения са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради отказът ви да се извините.

КОЗИРОГ

Колкото и да ви иска да си кажете мнението, днес бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изискват намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и да обсъдите предстоящите празници, че време не остана. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте промени. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте, а празниците наближават и не бива да си разваляте настроението в края на годината. Отдайте се на сексуални удоволствия, ако интимната ви половинка има желание за това. Не го правете насила.

РИБИ

Ще се появят внезапни препятствия, породени от странични фактори, които не трябва да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко. Работете търпеливо и съсредоточено. Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви преди празниците, мили дами. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да оформят сериозна връзка.

Коментари

Задължително поле