Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 23.12.2019

ОВЕН

Днес сте претоварени с работа, заради очаквани финансови успехи. Претенциите на ваш колега, че има повече знания от вас ще ви подразнят, защото знаете, че не е така. Не насрочвайте делови срещи в този ден. Уговорете ги за друг ден и не се опитвайте да поучавате колегите си как да работят, за да излеете гнева си. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса.

ТЕЛЕЦ

Ще останете разочаровани в очакванията си за големи печалби от ваши начинания, защото не са били коректни с вас и сте подписали документи, разминаващи се с реалността. Подвели са ви със сумата, която са ви обещали. Въздържайте се от пътувания. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си, за да ви донесат очакваните резултати. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви. Сексуалните ви отношения се нормализират.

БЛИЗНАЦИ

Престанете да мърморите постоянно и да недоволствате дори и когато работата ви спори. Заради трудностите на работното си място не прекалявайте с претенциите си. Всичко замислено може да почака и да поставите началото след няколко дни или в началото на следващата година. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ако работите в сферата на търговията успехът е с вас. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости с вашите партньори или семейството си, но след като сте хапнали по-рано у дома.

РАК

Заредени сте със сили и желание за работа, но сте неспокойни. Промените на работното място могат да ви изнервят, но след броени часове ще се убедите, че са във ваша полза. Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни до края на месеца. Отложете уговорените делови срещи. Бъдете предпазливи, особено ако се налага да поправяте покривните конструкции точно на празниците и сте извикали майстори! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите.

ЛЪВ

От ранни зори ви е обзело нервно напрежение, за което нямате обяснение, но блокиращо изцяло мислите ви за служебните ви задължения. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Материалните ви стремежи са причината за трудностите, които срещате по пътя си. Печелите неприязънта на колегите си. Не преувеличавайте тежестта на разходите, които се налага да направите. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Дребни детайли, пропуски и малки недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този ден, а това не е във ваша полза, защото имате срок за нейното завършване. Бъдете концентрирани и търпеливи. Говорете с колегите си за новите методи, които искате да приложите на работното място и които носят полза и на тях. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

На работното място се справяте отлично предимно с рутинните си задължения, затова начинанията не са ваш приоритет. Промените са положителни. Въпреки, че всичко, започнато в този ден, ще ви донесе успехи, не ви съветвам да рискувате. Единственото изискване е да не сте прибързани. Следобед посетете свои делови партньори. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс.

СКОРПИОН

Бъдете умерени в разходите, без значение за какво харчите парите си, но не лишавайте близките си от планираното за празниците. Разногласия заради клевети на работното място са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви. Бъдете внимателни с контактите си. Разчитайте преди всичко на себе си. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да ви се подчинят и се срещат с неподходящи приятели. Обърнете им внимание и със спокойствие разрешете проблемите, които ви притесняват.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите на вашето работно място, въпреки че винят вас, са породени от безотговорността на ваш колега, но не пречат да успявате със задълженията си. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно. Не избързвайте да критикувате колегата си. Изслушайте казаното от него и ще спечелите повече уважение, отколкото ако спорите и се заяждате. Вечерта бъдете сред семейството си. Празнувайте сами или с ваши приятели и роднини. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади.

КОЗИРОГ

Жънете успехи и отново ви завиждат. Имате нова възможност да постигнете делови споразумения. Подгответе за подписване финансовите договори със задгранични партньори. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят ваши конкуренти. Не разказвайте притесненията си. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия. И не забравяйте, че днес можете да се изявите като добри домакини.

ВОДОЛЕЙ

Начинанията в този ден са неуспешни и не е във ваша полза инатливо да рискувате. Полага ви се да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови служители или работници, ако заемате ръководен пост. Денят не е благоприятен за пътуване. Не рискувайте! Не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели. Нямате намерение да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза.

РИБИ

Отново обмислете деловите разговори, от които зависи осъществяването на бъдещите ви професионални плановете. Не пропускайте да се видите с ваш приятел, адвокат и да обсъдите възможни риск. Следобед се концентрирайте в обичайните си задължения. Бъдете въздържани. Не мислете за промени на работното място. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание според тях, а вие премълчавате, че ходите на йога, за да ги радвате с добрата си форма, мили жени.

Коментари

Задължително поле