Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 30.09.2019

ОВЕН

Днес ви е необходимо уединение, за да осмислите житейските си проблеми и начините за тяхното разрешаване. Бъдете внимателни зад волана, а най-добре е да не пътувате. Прибързаността ви вреди. Начинанията обмисляйте добре и не бързайте да пристъпвате към тяхната реализация. Не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате след работа. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения. Изгладете недоразуменията и не се лишавайте от сексуалните мигове, които ви принадлежат въпреки завистта на околните.

ТЕЛЕЦ

Не се проваляйте сами, заради факта, че не сте достатъчно инициативни и настойчиви и не искате или не ви остава време да стабилизирате постигнатото на работното си място. Денят е благоприятен за сключване на договори. Следобед имате възможността да реализирате ползотворни срещи с колеги. След края на работния ден си създайте приятни емоции с брачната или интимна половинка, поканете си гости, ако ви е приятно или вие отидете при приятели, като преди това попитате дали нямат други планове. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта.

БЛИЗНАЦИ

В този ден ви е трудно да осъществите нови запознанства на вашето работно място, а вечерта и с познати на вашите близки. За да преодолеете проблема трябва да сте гъвкави и приспособими. Стабилизирайте позициите си. Бъдете внимателни при изпълнение на задачите си на работното си място. Избягвайте новите запознанства. Няма как да избегнете проблемите в семейството си, защото не сте изпълнили дадени преди време обещания. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия.

РАК

Ще реализирате без усилия изгодни търговски сделки и ще спечелите добри пари. Съгласете се да приемете подходящите и по ваше мнение печеливши допълнителни задачи. Не отказвайте помощ. Отдайте се изцяло на занимания със служебните си задачи. Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със знания пред по-знаещите от вас. Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.

ЛЪВ

Пазете се от прекалено вживяване в емоциите на хората около вас, защото вредите на себе си. Не се подвеждайте от оплакванията им и не им помагайте, ако не са ви помолили лично за това. Бъдете внимателни на работното си място, за да не усложните отношенията си с колегите и началниците си. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не провеждайте разговори и не разваляйте отношенията си с ръководството, за да не попречи на реализацията на плановете ви. Измислете вярната тактика на поведение и бъдете коректни в исканията си. Не бъдете алчни. Изпълнете поставената ви конкретна задача на работното място, ако искате да изявите възможностите си. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи и не избързвайте на работното място. Не провеждайте делови разговори с непознати. Няма да постигнете очаквания успех от тях, особено ако разговорът е свързан със съвместна работа. Дори и малките успехи на работното място ще ви заредят с необходимата доза оптимизъм, за да продължите уверено напред. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете защо се случва това и време да решите какво искате от личния си живот и с кого ще го споделите. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Днес сте склонни да допуснете в живота си хора, които не го заслужават, но вие държите да подадете ръка, като направите поредното непоискано добро. Инатът ви ще попречи да ги прецените правилно и ще ви донесат много разочарования, ако не се владеете. Предпазвайте се от грешки, водещи до сериозни професионални проблеми. Очаквайте приходи. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте позициите си на работното място. Проявете настойчивост и вземете инициативата в свои ръце. Залогът за успех е във вашата откровеност към колегите и подчинените ви. Грешките на работното ви място, недоразуменията в отношенията и конфликтите в общуването с колегите ви, са породени от несъгласие с мнението им. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, в което вие ще сте инициатори, скъпи дами, особено ако сте заработили висока премия. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Днес ви предстои тежък ден, заради трудности на работното място, които не сте очаквали, но са породени и от ваше недоглеждане при изпълнение на поставени общи задачи. Склонни сте да затънете в депресия, от която трудно ще излезете. Бъдете отговорни, умерени и въздържани. Не се захващайте с бизнес, свързан с продажба на лекарствени средства. Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте новина, заради проблем, свързан с неизпълнени обещания и задължения на работното място. Събитията се развиват по-различно от планираното от вас, но пък обратите ви носят полза. Необходима е предпазливост. Ако се готвите да пътувате, се предпазвайте от крадци и некоректни хора, които искат да ви оплетат в съвместен бизнес. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани, с което наранявате половинката си. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор.

РИБИ

Не се натоварвайте с много работа. Започнатите задачи задължително трябва да завършите до вечерта. Запазете спокойствие и не се ядосвайте. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате. Очаквайте неголеми приходи. В деловите си отношения сте убедителни и печелите доверието на околните. Пътуване до познат и приятен за вас ресторант сред природата с близките ви е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. Не пропускайте тази възможност или си пригответе романтична вечеря у дома. След това се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.

Коментари

Задължително поле