Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 24.02.2020

ОВЕН

Сутринта ви изнервят лични проблеми. Не е редно да ги споделяте с вашите колеги. Ако разчитате на себе си, успехът със сигурност ще ви споходи. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте конфликти на работното си място само защото вие самите сте без настроение, особено след като ретроградния Меркурий засилва негативизма във ваша вреда. Не пътувайте. Денят е идеален за общуване със семейството. Отдайте се на приятни мигове с любимите си хора. Вечерта се откажете от поканата за гостуване и си създайте романтична обстановка.

ТЕЛЕЦ

Спорите за щяло и нещяло с вашите колеги и си печелите тяхната неприязън. Ако искате да се справите бързо със задълженията си не проявявайте ината си. Не се поддавайте на предложение за участие в нови проекти, защото рискувате да загубите част от приходите си, особено при ретроградния Меркурий, а след това трудно ще възстановите финансовата си стабилност. Ако не сте семейни, скъпи жени, имате благоприятната възможност да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Не забравяйте да създадете приятни емоции на интимния си партньор.

БЛИЗНАЦИ

Натоварват ви с пътуване, които ще стане причина за конфликти на вашето работно място, а и с близките ви. Ако вашите колеги откажат да ви замесят, по-добре е да го отложите. Бъдете предпазливи защото може ваш колега да се стреми да заеме вашето място и заради ретроградното движение на Меркурий, ако не го пазите с доказани знания, умения и професионализъм, може да успее. Явно заслугата е и ваша. Съдбата ви дава шанс да създадете хармонично семейство. Ако вече сте го създали, време е да помислите и за деца. Семейните жени могат да се отдадат без колебание на сексуални удоволствия.

РАК

Начинания са успешни, ако сте приключили с другите си задачи и не се налага спешно да ги завършите до края на деня. Избегнете с разум трудностите, предимно в отношенията си с вашите близки. Задължително е да бъдете компромисни. Меркурий е ретрограден, но не ви подкрепя, ако сте разумно мнителни. Приемете помощ от вашите колеги, ако искате да се справите със задачите си. Личните ви отношения се стабилизират, ако не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете заедно през целия ден.

ЛЪВ

За разлика от личните ви отношения, които са в криза, предизвикана от вашите близки, на работното място сте перфектни и впечатлявате вашите колеги с успехите си. Ако имате намерение да сменяте работата си, само можете да обмислите предложението за ново място, което ще ви даде шанс за професионален растеж, но не правете промяната при ретроградното движение на Меркурий. Хармонията в семейните ви отношения зависи от вашето поведение. Бъдете щедри на чувства. Не си внушавайте, че не сте достатъчно влюбени и се отдайте на истинските си чувства и желани сексуални удоволствия.

ДЕВА

Способни сте да дадете най-доброто от себе си и да блеснете с възможностите и интелекта си на работното място. Не се доверявайте на странични съвети, особено ако ви ги натрапват насила. Неизбежни са конфликтите с вашите началници, които може да се задълбочат заради ретроградния Меркурий. Ще се справите с вашето увереното поведение, с което ще заслужите тяхното уважение. Възможни са проблеми в семейните отношения и открито грубо поведение, което ще раздразни околните и ще стане причина за разправия.

ВЕЗНИ

Бъдете отговорни към вашите служебни задължения. Стартирайте начинания, които са печеливши за вас. Не рискувайте с инвестиции, ако не сте сигурни в стабилността си. Ще се радвате на небивал успех, въпреки ретроградния Меркурий, който е причината за колегиална завист. Трудностите са преодолими. Необходимо ви е усамотяване, за да прецените дали да създадете семейство или все още не сте готови да поемете и тази отговорност. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и на сексуални мигове.

СКОРПИОН

От една страна имате шанс да успявате на вашето работно място, а от друга сте прекалено податливи на влияние и може сами да се провалите. Не ви съветвам да обмисляте регистрация на ваша фирма в този ден. Не допускайте финансови загуби, заради обещания за прибързани инвестиции. За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със семейните си задължения. Агресивното ви поведение заради нежеланието да помогнете на любимите си в отговор ще доведе до тяхното нежелание за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не се чувствате отпочинали, а ви очаква много работа. Ще ви изненада новина за предстоящи финансови постъпления, които съхранете заради ретроградния Меркурий, който забранява инвестициите. Не обмисляйте инвестиции, а преценете какви разходи имате да покривате. С изпълнението на дадените обещанията на вашите делови партньори ще издигнете авторите си и ще получите финансова подкрепа. Денят е идеален са сключване на брак, както и за хармонизиране на семейните отношения. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и активен секс.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни, ако ви предстои пътуване и сте зад волана. Вашите колеги се опитват да ви развалят настроението. Предизвикали сте ги с нападателното си поведение. Не взимайте важни решения и не подписвайте финансови документи. Не се занимавайте с договори за кредитиране при ретроградното движение на Меркурий. Не контактувайте с хора извън семейството си. Избегнете разправиите, породени от интриги на ваши съседи. Съмненията в изневяра са безпричинни. Не се лишавайте от хармонията в сексуалния ви живот.

ВОДОЛЕЙ

Роднински разправии заради имуществени делби ще ви загубят част от времето в този ден и ще попречат на плановете ви. Не забравяйте служебните си задължения. Успехът е с вас именно на работното място. Начинанията са успешни и са от огромно значение за бъдещите ви професионални успехи, но внимавайте, Меркурий е ретрограден и не бива да се провалите. Възвръща се хармонията в личните ви отношения. Щастливи сте, че отново сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви гарантират стабилизиране на интимните отношения.

РИБИ

Проведете разговорите с вашите делови партньори, с които искате да ги убедите да разширите дейността на вашата фирма. Днес със сигурност ще решат да ви подкрепят, но не бива да е веднага, а след като Меркурий премине в своето директно движение. Изобщо не се занимавайте с грешките на ваш безотговорен колега, се заемете само с вашите задачи, които са основата на успехите ви. Възможни са семейни проблеми, караници с брачния или интимен партньор. За пореден път рискувате да съсипете сексуалните си отношения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп