Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 23.09.2019

ОВЕН

Грешките на работното ви място, завистта на колегите ви и неочаквани препятствия, ще пречат на ползотворната ви работа в почивния ден. Избягвайте изясняване на отношенията. Възможно е влошаване на материалното състояние. Не допускайте проблеми на работното си място заради липсата на такт към колегите ви. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия.

ТЕЛЕЦ

Обмислите добре новите идеи, които ви предлагат, за да си спестите провали и загуби в почивния ден. Не се колебайте, ако е във ваша полза, да промените плановете си. Споделяйте и разказвайте само най-необходимото, ако няма как да го премълчите. На работното място сте спокойни и уверени. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

БЛИЗНАЦИ

Днес ви предстои успешен почивен ден, особено ако сте заети в интелектуалната сфера. Всичко започнато ви носи полза и приходи, а също и признание. Вашата доверчивост и податливостта ви на влияние биха били причина да отстъпите от принципите си и да провалите професионалните си планове. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Може да вземете решение за раздяла.

РАК

В почивния ден не обсъждайте разширяване на бизнеса си и смяна на работното място, защото сте прибързани и ще се лишите от подкрепа. Не избързвайте и обмислете още веднъж намеренията си. Не бива да се криете от проблемите си. По-добре осъзнайте грешките си и се освободете от притесненията си. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

ЛЪВ

Очакват ви полезни промени и шанс да говорите за нова работа, въпреки че и този ден е почивен. Ще срещнете нови делови партньори. Не пропускайте да извлечете полза за себе си. Професионалният успех няма да ви изостави. Не позволявайте да ви владеят емоциите, ако искате да получите заслужено признание. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

ДЕВА

Можете да подобрите финансовото си положение, при това неочаквано със задачи, които ще приемете и завършите до края на почивния ден. Възможен е конфликт с ръководството заради раздразнителност и проява на капризи от ваша страна. Не се противопоставяйте. Не изяснявайте отношенията си. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя и притеснява, ако сте успели да ги нагостите. Ще се ядосате най-вече заради невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Промените ви позволяват да завършите отдавна започнати задачи в този почивен ден и да направите крачка към новите. Във ваша полза е да развиете съвместен бизнес с познати делови партньори. Необходимо ви е уединение и съсредоточаване върху разрешаването на служебните ви проблеми. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Семейните да не допускат изневяра само защото са привлечени от нечий чар, защото днес сте застрашени от опасността да ви изненада неочаквана бременност, която ще промени живота ви в неочаквана посока.

СКОРПИОН

Ще се сблъсквате с трудности, които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж към материален успех ви печели враждебно отношение и проблеми в общуването в почивния ден. Не отказвайте да обмислите направените ви печелившите делови предложения, без да давате отговор, защото сте изцяло подвластни на емоцията си. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и още сега да обсъдите къде ще сте по време на празниците в края на годината. Време е да направите плановете си и да отделите нужните средства. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Може в почивния ден да се отдадете на занимания с търговия, която ще ви донесе успех, особено ако имате магазин или мрежа от магазини в различни градове. Преодоляването на трудностите работи във ваша полза. Избегнете финансовите загуби. Стабилизирайте позициите си свързани с набелязаните професионални цели. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Конфликтът с началниците ви в поредния почивен ден е породен за пореден път от вашето несъгласие със служебното ви положение. Засилва се желанието ви да се противопоставяте на всички около вас, дори и на хората, които ви подкрепят. Ще усетите прилив на сили. Постъпките ви няма да са добре преценени, ако сте прибързани. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си.

ВОДОЛЕЙ

Отново сте напрегнати и склонни към заяждане в този почивен ден. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани обрати могат да променят плановете ви за деня, за което не бива да съжалявате. Подгответе се внимателно, ако ви предстои провеждане на делови разговори. Можете да се справите блестящо. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.

РИБИ

Деловите предложения, които обсъждате в почивния ден ще завършат с подписване на изгодни договори през новата седмица. Не надценявайте силите си, за да задържите успехът на ваша страна. На работното място се вглъбете в работата си, за да се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание.

Коментари

Задължително поле