Дневен хороскоп на Алена за сряда, 18.12.2019

ОВЕН

Заемете се с кореспонденцията си и се обадете на тези ваши партньори, които дълго пренебрегвахте, особено ако не сте ги поздравили за новата година. И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и за работа. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задачи. Любовта играе водещата роля, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Осъзнали, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.

ТЕЛЕЦ

От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел и помислете кога да поставите началото на нейното осъществяване. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни, но не проявявайте своята първична същност.

БЛИЗНАЦИ

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности през целия ден. Не проявявайте агресия, която с нищо не ви помага, но може да ви създаде неприятели. На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

РАК

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал. Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите начинания са неуспешни. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Не допускайте нова криза в отношенията си.

ЛЪВ

Денят ви носи успешни начинания. Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции, за да избегнете загуби. Следобед се пазете от интриги или клюки, които разпространяват ваши съседи, заради завист към професионалните ви успехи. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта изненадайте интимната си половинка с покана за романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

ДЕВА

Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание. Трудностите са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите. Блокирайте опитите на ваши приятели да отнемат времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени и споделете причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност. Обмислете задължителните промени в личният си живот.

ВЕЗНИ

Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте подтиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте. Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование от някого. Очаква ви лично щастие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуално удоволствия.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни и поставете планираното вече начало на нови занимания без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени спорове. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късно на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в дома си и не пропускайте интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Дори и да не ви се иска днес сте длъжни да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки заради разсеяност или получена, но не проверена от вас информация, трудно ще ги поправите. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка и не сте се извинили.

КОЗИРОГ

Денят ви изкушава да срещнете нови хора, но нека бъде с мярка. Трудно преценявате новите си познати и може да се обвържете с неподходящите. Не рискувайте с начинания на работното място. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. Следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предупреждават да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си. Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате. Докажете й, че сте верни в любовта и брака. Сексуалните удоволствия са ваша мечта, но се съобразете и с желанието на интимната си половинка. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.

РИБИ

Организирайте и проведете важни делови срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет може да ви попречат на намеренията.

Коментари

Задължително поле