Дневен хороскоп на Алена за сряда, 25.09.2019

ОВЕН

Ще се справите и с най-големите си проблеми, ако не сте прибързани. Следобед избягвайте контактите и познанствата, заради напрежение в отношенията с вашите колеги и делови партньори. Желанието ви да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе само вреда. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Разправии в семейството ще ви развалят настроението. Не правете компромиси със себе си, за да не загубите верни приятели и да не покажете слабост пред вашите колеги. Ще си спечелите врагове, заради факта, че не са могли да изсмучат още блага от вас, защото ви завиждат за професионалните успехи. Бъдете критични към собствените си недостатъци. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си, дори и ако не е изпълнил дадено обещание. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

БЛИЗНАЦИ

Денят е изпълнен с планове и нови надежди. Повечето от тях ще станат причина за усложняване отношенията ви с приятели и колеги, които не са съгласни с вашите рисковани намерения. Засиленият стремеж към печалба, който е причината да се заемете със задачи, по право принадлежащи на друг, ще ви спечели враждебно отношение у колегите. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението и че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

РАК

Посветете се на задачи свързани с вашето семейство. Не се карайте с близките си. Направете необходимите покупки преди работа, а след това се заемете със служебните си задачи. Постепенно възстановете отношенията с деловите си партньори, които съсипахте с необмислените си действия. Днес бъдете отговорни. Предупреждавам ви за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си.

ЛЪВ

Днес се срещнете с хора, които настояват да се запознаят с вас. Ще се обогатите с нови знания, които са ви полезни ще ви донесат успехи. На работното си място бъдете умерени и тактични. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви.

ДЕВА

Сами ще разрешите проблемите, възникващи на пътя ви в този ден. В отношенията с близките ви ще настъпи спокойствие. Използвайте го, за да се отдадете на активна работа. За тези, които творят или се занимават с изкуство, звездите дават шанс за изява. Трудностите, които ви притесняват на работното място, са преодолими. Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Изпълнени сте с надежди и планове, повечето от които са постижими и са достатъчна причина да не се чувствате разколебани. Семейните разправии не трябва да ви притесняват. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Очаква ви успех на работното място, който може се смени и с разочарование. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

СКОРПИОН

Сами сте виновни за срива и неуспехите, които са наказанието ви заради нежеланието да чуете мнението на околните. Липсва ви достатъчно самочувствие. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Опитайте се да постигнете добри отношения у дома. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Общуването с партньорите ви носи радост, която може да бъде помрачена от предстоящи неприятни задължения. Неочаквани постъпки са причина за усложняване на отношенията ви. Не прекалявайте с претенциите към деловите си партньорите си. Не подписвайте важни финансови и банкови документи. След работа, ако имате потребност, се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

КОЗИРОГ

Откритият разговор с колегите ви ще ви помогне да премахнете напрежението. Предприемете делово пътуване, което ще ви донесе успех и признание, а и ще ви помогне да се отпуснете от напрежението. Следобед не размисляйте дълго дали да промените живота си. Съгласете се на предложенията за бъдещ съвместен бизнес. Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Опознайте се, но това не се случва за една вечер. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес се заемете да обмислите плановете си за нови занимания, ако сте преценили, че са печеливши за вас. Пътуванията са успешни, ако не сте зад волана, за да избегнете проблемите. Зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си. Не позволявайте на емоцията да ви попречи както на работното място, така и в личните отношения. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти.

РИБИ

Очакват ви сериозни финансови проблеми. Възможни са финансови загуби и провал на плановете ви за деня, ако не сте достатъчно гъвкави и се съгласявате с всички предложения. Предложенията за привидно полезни промени, които ви обещават нова работа, са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

Коментари

Задължително поле