Дневен хороскоп на Алена за сряда, 25.12.2019

ОВЕН

Весела Коледа! Днес, в празничния ден, сте притеснени от поредните неочаквани препятствия на пътя си, но причината не зависи от вас. Примирете се и се занимавайте с други задачи, които зависят само от вас. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, целящи да измъкнат информация за идеите, които имате. Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.

ТЕЛЕЦ

Весела Коледа! Насочете усилията си, ако е възможно не толкова към работата, дори и да сте дежурни в този ден, а към обогатяване с информация в различни области на живота, въпреки че деня е празничен. Осъществете всичките си професионални цели за деня. Възможни са приходи, както и нови изгодни предложения, но не бързайте да им се радвате. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Весела Коледа! В този празничен ден облаците над главата ви ще се разсеят и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали трябва да промените някои клаузи в подготвените договори. Ще усетите прилив на енергия, която ще ви помогне да се справите с всяка възложена ви работа. Сделките, които сключвате в този ден са успешни. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.

РАК

Весела Коледа! Анализирайте действията и грешките си въпреки че деня е празничен. На работното си място очаквайте осъществяване на полезни делови контакти и професионални успехи. Юридически проблеми намират добро решение. Следобед посетете свои делови партньори, с които имате възможност да уговорите нова съвместна дейност. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Весела Коледа! Рутинни задължения заемат голяма част от мислите и времето ви в празничния ден. Днес оказвате силно влияние върху колегите си, но този факт не ви дава право да ги използвате заради материалните си стремежи. Трудностите в последните дни са ви притеснили. Проявете търпение и сдържаност и ще видите как всичко набелязано постепенно се осъществява с успех. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс.

ДЕВА

Весела Коледа! Предстои ви изясняване на отношенията на работното място. Сутринта в празничния ден ще се ядосате, че ви пречат да осъществите плановете си заради противопоставянето на ваши колеги, които до този момент даваха подкрепата си. Следобед пристъпете към изпълнение на най-важните си задачи. Не пропускайте да се приберете навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.

ВЕЗНИ

Весела Коледа! Денят е празничен, но и благоприятен за обогатяване с нова информация. Възможни са сблъсъци с ръководството, но ако сте търпеливи и знаете какво искате, ще изясните проблемите без много усилия. Въпреки, че не ви се работи се постарайте да бъдете активни, ако вашата намеса е от значение за авторитета ви. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Весела Коледа! Ще отхвърлите много работа, но резултатите няма да ви задоволят в празничния ден. Няма да сте доволни и от подписаните договори и споразумения, но те ще ви донесат добри приходи. Възможни са грешки, които с усилие ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите предложения. Жените да внимават при работа с делови документи. Ако сте се влюбили, не изисквайте от любимите си да правят това, което искате, а им дайте време да ви опознаят. Позволете си интимни срещи и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.

СТРЕЛЕЦ

Весела Коледа! Стабилизирайте постигнатото в служебен план и не поставяйте ново начало. Целеустремеността ви в празничния ден и творческият подход ще доведат до добри резултати в работата, ако сдържате емоциите си. Ако ви предлагат нова работа, не бързайте да я приемете, без да сте сигурни, че отговаря на очакванията ви. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

КОЗИРОГ

Весела Коледа! Обмислете въпреки че деня е празничен, начинанията с вашите колегите си и проведете разговорите си на работното място. Не се изкушавайте да предприемате инвестиции, които не сте обсъдили с ръководството. Трудностите на работното място и тези, които са свързани с бизнеса ви преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

ВОДОЛЕЙ

Весела Коледа! Поставете началото на вашите нови задачи, които ще приключите в началото на новата година, но ще ви донесат признание и материални успехи, както очаквате. Денят е празничен, и идеален за обсъждане с приятели и колеги, ако сте на обяд, но и за обмисляне в детайли на сделки, особено ако са свързани с финанси. Ще направите голяма крачка по пътя към поставената цел. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот.

РИБИ

Весела Коледа! Пригответе се за запознанства, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни в празничния ден. Не допускайте лошото настроение да попречи на професионалните ви успехи. Не се вживявайте във всяка казана дума и не прекалявайте с критиката на работното си място, само защото не сте доволни от някого или нещо. Празник е! Веселете се и вие! Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори.

Коментари

Задължително поле