Дневен хороскоп на Алена за събота, 11.01.2020

ОВЕН

Очаквайте успехи, ако в почивния ден успеете да овладеете емоцията, който ви е налегнала сутринта и ви пречи да разсъждавате с разума си. Не приемайте необмислено примамливи делови предложения, за да не загубите и личните си спестявания. Вашите близки имат свои планове за деня. Приемете ги, въпреки че се различават от вашите. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ако се готвите да осъществите делово пътуване, бъдете предпазливи в този почивен ден и уверени, че срещата ви няма да се провали неочаквано, а вие да си загубите времето. Внимателно се отнасяйте към опитите да ви изнудят за спонсорство. Работете без да си поставяте неизпълними цели. Разпределете задачите си така, че да не ви натоварват. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек. Доволни сте от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни.

БЛИЗНАЦИ

Обмисляйте спокойно и задълбочено всичко, което предприемате в този почивен ден. Очаквайте приходи. В деловите си отношения сте убедителни и печелите доверието на околните. Възобновете прекъснатите отношения с хора, които могат да ви бъдат полезни. Внимателните и разумни действия ще ви помогнат да избегнете сериозните грешки. Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Несемейните да се приготвят за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

РАК

Обмисляйте добре начинанията в почивния си ден и не бързайте да пристъпвате към тяхното осъществяване. Ще осъзнаете, че неприятели се опитват с клевети да попречат на хармонията в отношенията ви на работното място, но вредят и на личните ви отношения. Прибързаността ви вреди. Изявете най-доброто от себе си. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимния ви партньор е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

ЛЪВ

Проведете планираните делови разговори, които сте уговорили в този почивен ден. Бъдете внимателни с крайните си решения, защото неприятелите ви за пореден път искат да ви злепоставят. Бъдете откровени пред вашите колеги и споделете коварните им планове, които вредят и на тях и на вас, но и на общата ви работа. Приемете без да се обиждате критиката им и тяхното мнение. Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади.

ДЕВА

Въпреки че деня е почивен, ако сте на работа и днес бъдете отговорни към служебните си задължения. Внимателно се вслушвайте в разговорите на колегите си, които може да да си полезни, но чуете и че ви упрекнат в нежелание да им бъдете полезни. Не допускайте емоцията да ви грабне и запрати в неочаквана и неподходяща делова среда, за да не съжалявате. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза заради неразбирателство с брачния партньор, който знае, че имате друга връзка.

ВЕЗНИ

В почивния ден, ако сте на вашето работно място не се замесвайте в спор, който изобщо не ви засяга, но сте решили на всяка цена да кажете мнението си. Рискувате да създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите си, а скоро ще ви трябва подкрепата им. Не ви препоръчвам да се подчинявате на емоцията. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Постарайте се да не допускате финансови загуби в почивния ден. Вашият стремеж към промяна носи негативни последици, ако не сте обмислили посоката и сте неуверени, че е правилната. Трудностите на работното ви място възникват по ваша вина. Бъдете предпазливи, защото съветите на ваши колеги могат да ви навредят при доверчивост от ваша страна. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще забравите със сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

За пореден път в почивния ден имате възможност да блеснете със знания и умения, но това зависи от вас. Ще заслужите уважението на колегите си и на ръководството. Справяте се дори и с трудностите, които не зависят от вас. Вашето мнение се оказва водещо. Планираните задачи отхвърляте с лекота. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

КОЗИРОГ

Обсъдете в почивния ден с адвокатите си подготвените договори за съдружие с нови партньори и ги подпишете в следващите дни, но на подходяща за вас дата. Ще спечелите нови приятели. Разкрийте изцяло своите възможности, като предприемете планираните промени в професионалните си планове. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на партньора ви.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки, че в почивния ден сте склонни да се доверите на ваши приятели и делови партньори, днес не бива да приемате техните съвети как да разрешите финансови проблеми. Тези от вас, които управляват собствен бизнес, трябва да са особено предпазливи. При делови разговори ще усетите напрежение, което не е във ваша полза. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия.

РИБИ

Не се поддавайте на изкушението в почивния си ден да работите и да подготвите инвестиция в проект на вашите колеги, защото ще си създадете сериозни финансови затруднения, въпреки желанието да им помогнете. Ако имате уговорено гостуване и се налага да отделите време и за служебните си задължения, предупредете близките си, за да не си създадете проблеми. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден са взаимно желани.

Коментари

Задължително поле