Дневен хороскоп на Алена за събота, 15.02.2020

ОВЕН

В този почивен ден всички ваши колеги ще ви подкрепят, ако не сте импулсивни, заядливи и настроени критично, въпреки че ви е трудно да се владеете и да държите езика зад зъбите си, но някои от тях са злопаметни. Днес се радвате на успешни делови контакти и бързо приключване на професионалните задачи. Вечерта заведете семейството си на ресторант. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Заведете любимите си хора в тихо и приятно заведение и се насладете на уединението си. Когато се приберете подгответе с много любов романтична обстановка за предстоящите сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Мечтаете да се отдадете на развлечения или на хобито си, денят е почивен и това е ваше право, но може да се наложи да отидете в ранни зори на вашето работно място заради неотложни задължения. Денят е неблагоприятен и за активна работа. Не очаквайте приходи. Пригответе се за удари от неприятели, ако сте се хвалили с постиженията си. След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачните си половинки или се срещнете с любимите си хора. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като можете да откажете гостуването и да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Настроени сте критично и ви е обзела апатия, но причината и вие не я знаете. Сякаш сте престанали да се радвате на живота в този почивен ден и притеснявате вашите близки. Причината може да е само в липсата на хармония във вашите отношения. Възобновете прекъснати делови познанства и създайте нови. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат интимните мигове и сексуалните удоволствия.

РАК

Трудности, които не очаквате в почивния ден, са бързо преодолими, но вие отказвате да осъзнаете този факт, притеснявате се и се инатите, във ваша вреда, до степен да се депресирате. След това ще се чудите как да се справите с несъществуващата измислена от вас драма, в която сте затънали. Вместо да спорите, приемете мнението на вашите близки и колеги. Работете спокойно и ще успеете да завършите започнатото. Не допускайте конфликт с брачната половинка да ви съсипе деня и настроението. Не бързайте да мъстите, като изневерите или флиртувате пред очите на партньора си. Всички опити да се наложите като незаменими и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани и без взаимност.

ЛЪВ

Мечтаете си за почивка, но ще ви натоварят със задачи, които няма как да откажете. Ще ги приключите в ранния следобед на почивния си ден, а след това използвайте времето си за развлечения или пътувайте, ако пътищата го позволяват. Ще сте в непрекъснато противоречие с всички, но на моменти това е типично за вас. Бъдете предпазливи в действията и думите си. Не бързайте да правите изводи и да ревнувате, ако не сте се снабдили с доказателства за изневяра. Въпреки вашата затвореност, сексът ви зарежда със сили. От вас зависи да възстановите хармонията в отношенията с интимната си половинка.

ДЕВА

Денят е почивен, но въпреки това ви обещава професионални успехи, само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете измами от хора, на които имате доверие. Бъдете търпеливи и с разумни действия ще се справите с трудностите на вашето работно място. След като се приберете от работа останете с близките си и се отдайте на почивка. Предпазвайте се от нови запознанства с представители на противоположния пол. Романтичната среща ще е разочароваща, а семейните ще си създадат сериозни неприятности и бъдещи проблеми, водещи до неочаквана раздяла..

ВЕЗНИ

Изпълнени сте със сили и желание за работа в почивния ден. Зареждате всички със самоувереност и активността ви в професионално отношение се засилва, но има и хора, на които това няма да се хареса, защото смятат, че работите до изнемога да ги изместите и да покажете, че са незначителни, а вие сте значими. Заемете се отговорно със задълженията си на работното си място, за да си спестите проблеми. Радвате на вниманието на противоположния пол. За съжаление запознанството е разочароващо. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

При делови срещи и разговори в почивния ден не давайте необмислени обещания и не допускайте да ви мислят за наивници, които лесно могат да бъдат омаяни и измамени. Ваши познати упорито се опитват да се възползват от способностите ви. Не го допускайте! Очаквайте известие за печалба. Не уговаряйте веднага инвестиции, които ще погълнат всичките ви спестявания. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Материалните ви успехи зависят от вас самите в този почивен ден и добре да се съобразите с този факт, да не разчитате на доходоносни допълнителни задачи, още по-малко на тото и лотария. И да се сблъскате с проблеми в отношенията не им обръщайте внимание. Преодолими са, ако си наложите търпение. С компромис от ваша страна, с такт и премълчаване ще избегнете трудностите в деловото общуване. Отворете сърцето си и дайте израз на чувствата си. Семейните жени могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни малко познати партньори.

КОЗИРОГ

Заради емоцията, в чиято власт сте, е най-добре, ако е възможно да си останете у дома в почивния ден и да си дадете заслужена почивка. На работното място резултатите няма да бъдат очакваните, зощото част от колегите ви не са се появили на работа. Не възлагайте големи надежди, че ще се следвате стриктно планираните задачи. Ще разкриете нови възможности за професионална изява. На несемейните жени Съдбата дава шанс да създадат хармонично семейство. Прибързаните бракове или сексуални контакти, само защото сте решили да проявите ината си, не са желателни.

ВОДОЛЕЙ

Начинанията са успешни въпреки че деня е почивен, но не на всяка цена и с всички средства. Поставете внимателно стабилна основа с новите си проекти и обосновката им, на материални успехи. Бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви делови разговори. Не обещавайте щедро инвестиции, без да сте обмислили предложението, което ви отправят днес, особено след като финансирате ваш проект. Не пътувайте. Обърнете внимание на психическото си състояние. Не се впускайте в изневяра, само защото сте срещнали обсебващи хора, които са завладели съзнанието ви. Любовната омая е временна.

РИБИ

В никакъв случай не споделяйте плановете си и не се доверявайте на вашите колеги в почивния ден. Не са в настроение и са готови да спорят инатливо и да не внимават в задълженията си, а след това вие ще изправяте кривините, които са сътворили Ако си позволите емоционално и агресивно общуване ще сринете настроението и самочувствието си. Разправиите ви носят единствено вреда. Премълчете и ще сте в печеливша позиция. В състояние сте да постигнете всичко в отношенията с любимия си, стига да сте тактични и да се съобразявате с неговите желания. Вечерта сексът да е предшестван от романтична вечеря.

Коментари

Задължително поле