Дневен хороскоп на Алена за събота, 28.09.2019

ОВЕН

Занимавате се с привидно безполезни задължения, които са ви наложени насила в почивния ден, но ви носят приходи. Не проявявайте наивност и алчност и не харчете спечелените пари на мига за тото или хазарт, защото успехът не е с вас и няма да ги умножи, а след това ще страдате от безпаричие по ваша вина. Ще се изложите и ще провалите професионалните си планове за следващата седмица. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимния ви партньор със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.

ТЕЛЕЦ

Уредете си среща с ваш партньор, който и в почивния ден може да ви помогне да постигнете професионалните и личните си цели и амбиции. Той притежава достатъчно знания и умее да ви покаже посоката, но и да ви зареди с увереност. За да постигнете целите си, не си губете времето с безсмислени занимания, а се заемете с поставените задачи. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятелки, отказвайки се от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Искате да останете сами със собствените си мисли в този почивен ден. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате. Не проявявайте прибързаност. Внимавайте да не се окажете под прицела на колегиална омраза. Прикривайте професионалните си стремежите и не дразнете околните, като ги превръщате в свои неприятели. В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс.

РАК

Намерете компромисно решение в спор с вашите колеги, за да са доволни и да ви подкрепят в почивния ден. Начинанията са успешни и ще ви донесат ново признание и отлични приходи. Отложете деловите срещи и разговори, ако не са планирани и ви се струват натоварващи. Имате по-важни задачи. Не пропускайте да се приберете навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.

ЛЪВ

В този почивен ден ви вреди ви желанието да поставяте под съмнение мнението на вашите колеги. Бъдете обективни и не проявявайте пристрастност, когато давате оценката си пред ръководството. Работещите в промишлеността и в сферата на услугите не са късметлии. Да очакват проблеми с конкуренти. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, партньорът ви ще спи на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Некоректност, измами и предателството на ваши делови партньори, на които сте се доверили ще ви разочароват още сутринта в почивния ден. Избягвайте запознанствата. Справяте се отлично със задачите си, а професионалните ви успехи са причина за компромиси от ваша страна. Не предизвиквайте ръководството с думи, за да не останете без работа. Контактите ви са много, но голяма част тях ще ви донесат разочарования заради неумение да преценявате хората, които допускате до плановете си. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили.

ВЕЗНИ

До обед в почивния си ден отхвърлете обичайните си задължения и не се мръщете, че да ви неприятни заради продължителното време за изпълнение. Новите задачи оставете за следобед, когато сте се успокоили от постигнатите резултати и отношенията с вашите колеги са хармонични. Постарайте се да бъдете толерантни към мнението на колегите си. Не отказвайте предложената ви помощ. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на партньора си. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

СКОРПИОН

Заемете се с вашите най-важни служебни задачи, въпреки че деня е почивен. Пропуснатите възможности за изява в този ден са във ваша вреда, защото успехът е до вас и не е редно да го изпускате в края на месеца. Огледайте се внимателно около себе си и преценете дали не трябва да създадете нови делови партньорства, без да влагате прекалена емоция и импулсивност при общуването. Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

СТРЕЛЕЦ

Успехът ви в професионален план изисква в почивния ден да не сте нахални и пробивни и да не налагате мнението си. Бъдете любезни, чаровни и не пропускайте да изявите интелекта си. Ако прекалите с желанието си да въведете ред и с педантизма си на работното място, ще усложните отношенията си с вашите колеги. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, само защото сте решили, че не сте достатъчно чаровни и привлекателни.

КОЗИРОГ

Полезни нови знания ви обещават нови възможности за професионална изява в почивния ден. Постарайте се да не налагате агресивно мнението си. Засилва се вашата чувствителност. Имате намерение да смените частично деловото си обкръжение, защото сте преценили, че имате врагове, които искате да отдалечите. Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор и прекратяването на отношенията да е болезнено и продължително. Семейните да не мъстят на партньора си с изневяра и секс с непознати партньори.

ВОДОЛЕЙ

Промените в този почивен ден ви помагат да осъзнаете, че надеждите ви няма да се осъществят според вашите очаквания, но не ви носят вреда, въпреки несбъднатите ваши планове и мечти. В нервността си може да предизвикате загуби на работното място. Служебните ви задължения остават на втори план, а недоволството на колегите ви ще достигне своя връх. Склонни сте да вините партньора си за липсата на хармония в отношенията ви, но причината е и във вашето поведение. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.

РИБИ

Не бягайте от реалността и в почивния денн не се доверявайте на непроверена информация. Не се изкушавайте да се впускате в поредните необмислени начинания. Откажете се от стремежът си да се самоизтъквате. Не е във ваша полза и да налагате насила мнението си. Новите ви идеи се реализират, ако цените помощта на околните и не проявявате ината си. Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка, ако не пропускат познанствата и не чакат чудеса. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си.

Коментари

Задължително поле