Дневен хороскоп на Алена за събота, 28.12.2019

ОВЕН

Загубите, които може да предизвикате в този почивен ден са причина за проблеми с вашите близки, заради невъзможност да направите обсъдени покупки. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте преди време поради неизвестни причини. Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на половинката ви. Бъдете мили и докажете невинността си с красив букет, хубаво вино, романтична вечеря и сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Изненадвате всички с поведението си в този ден. Нервни сте, несговорчиви и настроени агресивно към хората. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи, за които нямате причина. Овладейте се в почивния ден! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите шансът да ви подкрепят при необходимост. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

БЛИЗНАЦИ

Трудности в общуването, породени от прибързаност и изречени от вас необмислени думи, ще ви объркат плановете за почивния ден. По-добре се задълбочете в служебните си задължения. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете начинания. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

РАК

Начинанията няма да ви донесат успех в почивния ден, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Наложете си спокойствие. Разчитайте на рутината и знанията си. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите делови партньори и колеги. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса в почивния ден. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност днес жънат успехи, на които не са се надявали. Самочувствието им в края на месеца е върхово. Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели. Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади.

ДЕВА

Нямате желание за работа в почивния ден. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, което срещате днес за първи път. Дискретността е задължителна. Звездите предупреждават да проявите гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Не взимайте прибързани и необмислени решения в почивния си ден. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. На работното място успехът е с вас. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Разочаровани сте от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в личния си живот, но те не само че не ви благодариха, а и се опитват да ви навредят на вашето работно място дори в почивния ден в края на годината. Бизнесмените да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции. Веднага се коригирайте, ако нараните интимните си партньори си или ако видите, че се отдалечават. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването им.

СТРЕЛЕЦ

На работното място днес сте длъжни от една страна да не нарушавате вашите принципи, а от друга да съхраните спокойствието си, ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват в почивния ден. Поправете грешката си още днес – във вашите възможности е. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Финансирането на нови проекти не е желателно. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни при провеждане на разговори с вашите колеги в почивния ден, защото всички чакат края на годината и може да не са настроени на работна вълна. В края на работния ден не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления. Очакват ви разправии с близките ви. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари и ще я приемете с нежелание в почивния ден. Ако искате да промените изцяло дейността си не го правете днес. Със задълженията си на работното място се справяте трудно и сте подтиснати. Поговорете с близките си, мили жени, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот.

РИБИ

Изненадани сте от неочакваности. Новите предложения за професионална реализация да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи и разочароващи в близките месеци, ако решите да приемете най-доброто според вас. По-добре не напускайте сегашното си работно място. Ще съумеете да се справите бързо с професионалните трудности. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи. Вечерта обърнете внимание на семейството си. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

Коментари

Задължително поле