Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 10.10.2019

ОВЕН

През целия ден се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените нови задачи са свързани с непредвиден риск. На работното място помислите за новите си идеи и направете малка крачка към тяхната реализация, ако сте сигурни, че няма да претърпите финансови загуби. Отново ще се ядосвате с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднински свади.

ТЕЛЕЦ

Поривът ви към успех обичайно е резултатен, защото умеете да планирате правилно времето си, но днес ще събуди завист на работното ви място. Не е изключено да си създадете проблеми с колегите и вашите началници. Внимавайте и преценете добре вашите нови познати, ако имате намерение да ги привлечете в съвместни делови проекти. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Предпазвайте се от рисковани действия, създаващи ви недоразумения, които ще предизвикате сами. Премълчавайте, дори и когато сте прави, защото спорът няма да приключи във ваша полза. На вашето работно място приключете със започнатите задачи без да изразявате недоволството си. Бъдете отговорни към задълженията си. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимния ви партньор засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

РАК

В този ден, странно защо точно сега, сте устремени към материални успехи. Не прекалявайте с настояването да се заемете сами със задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви, защото провалът повлияна и тях. Пътувайте, само ако сте сигурни, че в този ден ще осъществите желана и значима за вас делова среща. Личният ви живот е хармоничен. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Ако сте си взели отпуск заради ваши лични празници или заболяване, не е изключено да ви повикат спешно на вашето работно място, за да обсъдите важни точки по новите проекти на ваш колега. Ако срещнете трудности и по-бавно се справите със задачите си, ще се предпазите от грешки и от рисковани начинания. Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени от вашето закъснение и притеснени искат да споделят проблемите си с вас. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Бъдете добронамерени на работното място и не спорете с колегите си. Ако някой ви е засегнал не се ядосвайте, а си помислете, дали причината не е във ваши действия. Погрижете се за обогатяване с нови знания. Следобед очаквайте новина, свързана с работата ви, която ще ви изненада приятно. При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Наложете се умереност и такт, за да изтърпите критиката на вашия началник. Приемете забележките му без да се противопоставяте. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат точно в този ден реши да ви занимава с финансовите си планове. Денят е благоприятен за делови запознанства. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с флиртовете.

СКОРПИОН

Неочаквано и за вас вши партньори, дс които работите от години, ще ви направят интересно делово предложение, което не бива да приемате, преди да сте го споделили с вашите началници. Избягвайте конфликтите. Вместо да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимния си партньор, мили жени, защото рискувате да се изпокарате. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

СТРЕЛЕЦ

Прибързаността е във ваша вреда. Важна среща насрочена за днес сутринта ви подтиква към промени в професионално отношение. Не се колебайте да ги осъществите. На работното място ще се справите със задачите и с трудностите без намесата на колегите ви. Няма да ви се разминат и проблемите с интимния партньор, защото сте твърдоглави и неконтролируеми. Спестете си агресията у дома, колкото и да сте се ядосали на вашето работно място. В противен случай ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

КОЗИРОГ

Не се захващайте с рисковани занимания, дори и да са примамливи и с обещания за лесна печалба. Откажете предложенията да се включите в съдружие или съвместен бизнес. Неочаквани проблеми ще попречат да подготвите за подпис документите за сделка на недвижим имот, заради пречки от страна на ваши конкуренти. След края на работния ден се приберете у дома без да се черпите с приятели. Вечерта за щастие ще се успокоите в интимна обстановка с любимите си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да докажете на колегите си, че сте готови да им помогнете, въпреки частичното ви несъгласие с тяхното мнение. Не позволявайте да се разгорят нови конфликти на работното място, които блокират да плановете ви. Ако се налага да започнете ремонт у дома, направете крачката днес. Деловите ви срещи са успешни. Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

В този ден бизнесмените не бива да договарят участие в нови проекти и обвързване в съдружие, за да не се провалят. Използвайте част от времето си през деня, за да подредите документите си и да се справите с хаоса, който сте създали заради липса на време. Подарете вещите, които няма да използвате, а ако са канцеларски принадлежности и се харесват на вашите колеги също им ги раздайте, след като не ви трябват по няколко от вид. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране, което не се случва често. Отдайте се на чувствата си и на желан секс, които ще ви възвърне силите.

Коментари

Задължително поле