Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 16.01.2020

ОВЕН

Внушили сте си, че ви манипулират, но грешите и си вредите заради ината си. Колебанието и отстъпчивостта ви няма да помогнат. Среща с влиятелна личност ще ви издигне неочаквано в очите на околните. Ще се нагърбите с нови отговорности. Не отказвайте да предприемете промените на работното място. Ако не сте семейни мили дами, може да срещнете хора, които ви приемат и разбират и ще дарят с обич копнеещото ви за чувства и нежност сърце. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и сте решили да задълбочите отношенията си.

ТЕЛЕЦ

Постарайте се да намерите най-бързия начин да постигнете целите, дори и с цената на известно забавяне на вашите текущи задачи, за да завършите успешно месеца. Не се оправдавайте за грешките си на работното място, защото ще задълбочите още повече конфликтите с вашите колеги. Бъдете внимателни и ги отстранете без намесата им. Не пътувайте! Променете към по-добро отношения си в семейството и с вашите възрастни роднини, защото те разчитат изцяло на вас. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Трудностите, свързани с уговорени делови разговори, ви преследват от сутринта. Този ден не е добър и за партньорите ви. Ще се справите по-добре със задачите си. Вашите колеги са склонни да проявят безотговорност към техните задължения. Пазете се от запознанства с настойчиви хора, ако държат да работите заедно. Намерете начин, ако сте обидили интимния си партньор да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове.

РАК

Не се ядосвайте, ако вашите колеги отказват да се съобразят с вас и да приемат мнението ви. Бъдете тактични и не проявявайте прекалена самоувереност при провеждане на делови разговори. Предпазвайте се от грешки, които могат да се превърнат в причина за провал. В семейството очаквайте проблеми заради проявеното лекомислието на ваш близък приятел, който ви ревнува от съпруга ви, но и вие имате вина. Не планирайте среща с приятелки, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката.

ЛЪВ

Проведете неотложен разговор с колегите си, като ги поканите на обяд, за да сте в по-непринудена обстановка и да не се притеснявате от любопитни хора. Обмислете плановете си за следващата седмица, без да ги обсъждате с околните. Преценете дали да поставите началото на нов бизнес или е по-добре да изчакате. Следобед ще ви изненада запознанство, а вечерта ви очаква незабравима романтична среща. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Помощта на влиятелни хора, а сред познатите ви има и такива, ви носи полза, ако не я откажете инатливо и без причина. Обмислете нови възможности за професионална изява, които ви носят добри приходи. Не се отказвайте от участието на колеги в обсъждането на делови планове. Разходете се или се вижте с приятелки. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимия си или пък към брачния си партньор. Сексуалните удоволствия са другата възможност да се заредите със сили.

ВЕЗНИ

Трудностите са породени и от ваши минали действия, отдавна забравени, но с последващи негативи за вас. Справете се сами, за да докажете, че осъзнавате грешката си. Назряващ служебен проблем няма да се разреши във ваша полза. Не налагайте мнението си, за да не развалите отношенията с колегите си. Пазете се от конфликти с ръководството. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове, но ако сте семейни и да провали брака ви, защото може да се влюбите и да забравите за целия свят.

СКОРПИОН

Промените свързани с професионалния ви живот ще окажат влияние и на личните ви отношения. Не е във ваша полза да сте активни и да приключите заедно с вашите и задачите на ваши колеги. Поемането на нови служебни задачи ще ви дари уважението на вашите колеги. Стабилизирайте авторитета си. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението, заради ваше неразположение. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени.

СТРЕЛЕЦ

Не съсипвайте целия ден с нежелание за активна работа, дори и ако сте преуморени, за да не блокирате сами изпълнението на служебните си задачи. Емоцията ви е завладяла изцяло. Заредете се с оптимизъм и бъдете активни, за да се справите блестящо. Въпреки, че не ви се работи и сте уморени, активността днес е задължителна. Обстановката в дома ви е мразовита заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до партньора ви. Не са изключени прояви на ревност, които ще доведат до скандал и неразбирателство и до лишаване от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Избягвайте разговорите с колегите си и се заемете с изпълнението на спешните задачи. По-добре е да отложите взимането на делови решения, ако сте разсеяни или пък заядливи. Ако колеги се опитват да ви провокират да споделите плановете си за следващата седмица, отклонете без агресия въпросите им. Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимия. Той ще оцени вашето отношение, но не го убеждавайте да направи покупки, породени от желанието ви да се поглезите. По-добре приемете да отидете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес оценявате прекалено оптимистично неприятната ситуация, в които сте попаднали по ваша вина, но само с търпение и добра преценка ще се справите. От вас се изисква единствено признаване на грешките и коректност. При необходимост проведете делови срещи, обещаващи ви финансов успех. От вас зависи дали вечерта ще имате посещение на семейни приятели или ще се усамотите с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия заради ваши съседи, които отказват да си тръгнат. Кажете им директно, че сте уморени и ще си лягате.

РИБИ

Притежавате неподозирани възможности, които ще ви дадат сили да се справите успешно. Помощта, която ви предлагат колегите, приемете с благодарност. Бъдете активни и да завършите задачите си до обед. Следобед ви изнервят неприятни новини, свързани с ваши близки или с неочаквано появили се роднини. Не се съмнявайте в искреността на партньорите си. Помислете за създаване на семейство, ако сте самотни, скъпи дами, и съхранете хармоничните си отношения с интимната си половинка. Сексуалните удоволствия са естествения и приятен завършек на деня.

Коментари

Задължително поле