Дневният хороскоп на Алена за събота, 29.02.2020

ОВЕН

Бъдете критични към постъпките си и не се изненадвайте, ако се опитат да ви измамят в почивния ден, не само заради ретроградния Меркурий, а защото е високосния ден на годината. Неувереност в силите ви е причина за дистанциране на хората от вашето обкръжение. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора и не споделяйте плановете си. От сутринта ще валят предложения за допълнителна работа. Днес са възможни промени в личния ви живот. Чувството за отговорност към близките ви е гаранция за успех. Склонни сте да простите на половинката си и да се отдадете на сексуални удоволствия, които ви зареждат със сили.

ТЕЛЕЦ

Не е изключено в почивния ден в живота ви да се появят влиятелни хора, които да ви бъдат полезни. Не провеждайте делови разговори за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на драстични условия, които да донесат загуби. Успешни са както общуването, така и новите запознанства. Установете нови познанства и разрешете битови проблеми, но без да показвате, че сте притеснени. Следобед очаквайте разправия с близък човек. Посветете част от деня или поне вечерта на семейството си. Изпълнете го с романтични мигове. Създайте си романтична обстановка и се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен, но не пречи да водите умерени разговори. Бъдете справедливи към исканията на колегите си и търпеливи при разговори с тях, ако имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби защото Меркурий продължава ретроградното си движение. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация ще доведе до финансови загуби. Трудностите са преодолими, но са породени и от вашите действия. Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху близките си. Естествената реакция заради агресивното ви поведение е отказът от сексуални удоволствия, ако имате до себе си по-чувствителен партньор.

РАК

Имате сили да се справите с трудностите по пътя си въпреки неприятностите, които ви създават вашите близки в почивния ден. Пътуванията са успешни. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място, особено при продължаващото ретроградно движение на Меркурий. От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията и да постигнете целите си. Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка искат да бъдат по-често с вас. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

ЛЪВ

Избегнете неприятностите и конфликтите със странични хора, ако се сблъсквате с тях в този почивен ден. Очаквайте новина за подобряване на материалното състояние - заслужено и навременно. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако сте разумни и умерени. Не се захващайте с нови задачи заради все още ретроградното движение на Меркурий. Днес помислите за съвместното си бъдеще, ако имате до себе си любим човек и си мечтаете да свиете семейно гнездо. За да се отдадете на сексуални удоволствия, трябва да сте уверени в чувствата си и в желанието на интимната си половинка.

ДЕВА

Денят е почивен и изисква да разрешите натрупалите се проблеми на работното място и у дома. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши приятели и да се доверите на колегите си. Не взимайте сами важни делови решения, защото ще допуснете грешка, водеща до загуби заради ретроградното движение на Меркурий. Не сядайте зад волана. Направете плановете си и за следващия месец. Денят позволява да се отдадете на романтичните си мечти и срещи. Несемейните жени може и да срещнат любовта. Бъдете внимателни и грижовни с любимите си, ако искате да изживеете приятни интимни мигове и незабравими сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Ще срещнете трудности в този почивен ден, породени от организиране на важно задгранично пътуване, което сте приели преди време. Очаквайте успехи и полза от приключването на отдавна започнати занимания, които отлагахте заради липса на време. Завършете започнатите задачи до обед и съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Бракът, сключен в този ден, който е неподходящ - събота, ден на Сатурн, ще ви дари повече спорове в семейния живот. Предпазвайте се от агресивни сексуални контакти, поддавайки се на първичната си същност.

СКОРПИОН

Причината да сте неуверени в почивния ден е породена от разочарованието ви от колеги, на които сте имали доверие, но са ви предали. Не се включвайте дори и в случайно предизвикани разговори за инвестиции, свързани с нови проекти, с които не сте запознати, особено при ретроградното движение на Меркурий. Търговците жънат неочакван успех в този ден. Преодолейте вашата чувствителност, нерешителност и съмнения. Откажете да задоволите капризите на интимния си партньор, който държи да отидете с негови приятели в скъп ресторант, но за ваша сметка. След като не сте щедри и не оправдавате очакванията му, сексът няма да ви достави удоволствие.

СТРЕЛЕЦ

Отдайте се на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания в този почивен ден. В противен случай сами ще блокирате вашия шанс да приключите със задачите си в ранния следобед, за да имате време за отмора. Не бягайте от отговорност, Меркурий е ретрограден и ще ви възнагради щедро за вашите коректни действия. Преценете къде допуснахте грешка в изминалите дни и ако имате възможност ги поправете. Семейните жени да не изневеряват. Несемейните да прекъснат без колебание съществуващите стари отношения и да създадат нови, за да си спестят разочарованията, сълзите и обидата. Не досаждайте на интимните си партньори, ако не са готови за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Бодри сте и изпълнени с желание за активен, въпреки че е почивен ден, когато е типично за вас предимно да работите. Неотразими сте. Засилва се вашата увереност на работното място, но ще си спечелите врагове, а и Меркурий е ретрограден и също създава проблеми. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще предизвикат недоволство във вашите колеги. Спокойно им обяснете къде са пропуските им. Вечерта ще изживеете романтична среща. Звездите предупреждават, че ако сте семейни рискувате да разкрият изневярата ви. Ако не сте заподозрени в изневяра и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Днес, в почивния ден ви очакват предимно материални успехи, въпреки че е края на месеца, а денят е високосния. Не пропилявайте шансовете си за доходна работа, въпреки ретроградния Меркурий, или ако са предстоящи заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Разпределете правилно работата си, за да завършите започнатите задачи до края на деня. Вечерта не настоявайте за посещение на прятели в дома ви, мили жени, ако близките ви не са съгласни да посрещат гости. Естествения изход от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и нежелание за сексуални удоволствия. По-добре ни рискувайте и не съсипвайте отношенията си.

РИБИ

Не давайте заеми, дори и ако роднини ви искат помощ в почивния ден. Бъдете внимателни при обсъждане на работа, свързана с обществени организации и финансови документи, защото Меркурий не го допуска, за да ви предпази от грешки. Внимателно се запознайте със съдържанието и значението на документите. Ще имате проблеми в общуването, ако сте прекалено претенциозни и изискванията ви към околните са високи. Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, ако обясните със спокоен тон причината за закъснението си. Създайте си романтична обстановка и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп