Днес е финалът на хитовия сериал "Обещание" - разберете какво ще се случи

Днес е дългоочакваният финал на хитовия турския сериал "Обещание", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV. Ако сте нетъпеливи - прочетете какво ще се случи в последния епизод на обичаната сага.

Джемре влиза през деня в имението и Рейхан за малко не я вижда. Тя се скрива в стаята при Хикмет. 
Джавидан влиза при Хикмет, а Джемре се скрива. Старата решава да спи при мъжа си, за да не е сама в стая. Излиза за малко, а Джемре изпива водата ѝ, оставена на шкафа. 

Джавидан започва да мисли, че Хикмет е изпил водата ѝ и може да се движи. Вижда, че няма такава опция и търси дали някой не се е скрил зад завесите и под леглото. 

През нощта, докато Джавидан спи в стаята на Хикмет, Джемре взима одеялото, с което се е завила, и го хвърля в коридора. Тя се събужда и след като го намира, отново изпада в паника. Все повече си мисли, че Хикмет се е оправил, но го крие. 

Нарин информира Кемал, че отива през нощта в болницата, за да говори с лекаря, който ще оперира Рейхан. Има вероятно да намалят риска от 95% на 65%. 

Рейхан моли Емир да се грижи и обича бебето, ако се случи нещо с нея. 

Емир и Рейхан посещават Нурай и я известяват, че са намерили Ахмет. Емир обещава, че ще ѝ го доведе.

Емир решава да отиде отново при Ахмет, а Рейхан настоява да го придружи. Той изисква да го изчака в колата. 

В същото време Ахмет има проблеми с банда, която кара деца да просят. Емир се скрива и звъни на Суат. Изпраща му местоположение, защото ситуацията е спешна.

Емир се намесва, за да защити Ахмет, а престъпниците вадят оръжие. Рейхан слиза от колата и чува изстрели. Оказва се, че курушумът е бил за сплашване. Единият бяга, а Емир и Ахмет се сбиват с другите двама. Рейхан се приближава и започва да крещи, а бандитът вади оръжие и стреля. 

Животът на Емир и Рейхан минава на лента.

Коментари

Задължително поле