Доминик Пърсел напуска „Легендите на утрешния ден“

Изненадващо решение

Актьорът е категоричен, че няма да остане, каквито и пари да му предлагат

Звездата от сериала „Бягство от затвора“ Доминик Пърсел наскоро обяви, че напуска състава на Legends of Tomorrow. Трябва да отбележим, че шестият сезон на популярната поредица ще излезе в близко бъдеще, но вече е известно, че няма да бъде последен. Пърсел обаче, който играе Мик Рори в сериала, реши да не подписва договора си за друг сезон. "Не ми пука. Каквито и пари да ми предлагат на корпоративно ниво. Тръгвам си“, обяви той в профила си в Instagram преди дни, отбелязвайки, че е време да продължим напред.

Феновете на поредицата предположиха, че има разногласия между актьора и екипа, затова той е взел това прибързано и категорично решение. Още на следващия ден Доминик леко промени текста в публикацията си. 51-годишният актьор написа, че понякога ще се появява в кадър и напускането му няма да е внезапно. „Истината е, че напускам, но периодично ще се връщам. Това е сделка, договорена с моя шеф Фил Клемър“, написа Пърсел.

Освен това той отрече слуховете, за конфликт по време на снимките. Доминик се опита да се засмее, казвайки, че по този начин проверява реакцията на пресата. „Нямам оплаквания от студиото. Не се карам с никого, освен със себе си“, написа актьорът в публикацията.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали