Доналд Тръмп отрече да се е извинил на съпругата си

Доналд Тръмп

Кандидатът на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че не се е извинил на съпругата си за разпространеното видео, в което той се хвали, че е опипвал и целувал жени без тяхното съгласие, както и за обвиненията срещу него за сексуално посегателство над девет жени, информира Washingtonpost.

"Дори не се извиних на жена си, която стои точно тук, защото не съм направил нищо", заяви Тръмп.

"Това са лъжи и измислици", казва кандидат-президентът относно твърденията на жените, обвиняващи го в сексуално посегателство.

По-рано този месец американският вестник Washingtonpost публикува скандален видеозапис на Тръмп от 2005 г., в който той обсъжда жените и подхода си към тях с вулгарен и сексуално-агресивен език.

В интервю за CNN съпругата на Тръмп - Мелания, каза, че той е поднесъл извинения към нея по повод скандалите около него. В телевизионната си изява Мелания Тръмп споделя още, че думите на съпруга й са обидни и много неуместни, но се извинил и тя му простила.

Тръмп обвинява опонента си Клинтън за подсилване на твърденията срещу него и казва, че те са част от целенасочена кампания срещу кандидат-президентската му кампания.

"Той каза, че не би могъл да постъпи по този начин с жените, защото според него те не са достатъчно атрактивни", каза Клинтън, а Тръмп отрече това да е вярно.

 

 

 

 

 

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка